For sale: Dorpsstraat 24 Hurwenen

For sale

Dorpsstraat 24 Hurwenen

€ 1.635.000 k.k.

The village Hurwenen

Unique object with 2nd accomodation


The farmhouse from 1846 is renovated, in 2019 totally modernised

with a high level of luxury elements.

The energy index is labelled as A. The parcel contains a lovely nature view with a lot of privacy.


The 2nd building and/or working space can be designed and decorated to your wishes. The charasteristic 'Gelderse T-farmhouse' has a monumental status and is considered an 'beschermd dorpsgezicht'.


This unique object is in the area Bommelerwaard.Woonhuis


Het dak is voorzien van brandwerende platen, traditioneel rietgedekt met grenen afwerking aan de binnenzijde. Het voorhuis is gedekt met authentieke kruispannen. Het gehele woonhuis is volledig geïsoleerd en heeft vloer- en wandverwarming, ramen zijn voorzien van dubbel glas HR++.

Gebruiksoppervlak: ca.420 m2, inhoud ca. 2.400m3. Overdekt terras ca. 75 m2. Woonkamer 100m2 met vide. Woonkeuken ca. 37m2. Eetkamer ca. 26m2. Kantoorkamer ca. 26 m2. Bijkeuken ca. 17 m2. Kelder ca. 66m2. Badkamer ca. 31m2. Vier slaapkamers resp. ca. 36m2, 30m2, 30 m2, 16m2 (deze kamer is nog casco en evt. in te richten als 2e badkamer (alle aansluitingen zijn aanwezig). CV-ruimte/berging ca. 14 m2. Opslagruimte/ vliering ca. 20m2.


2e gebouw:

Het gebouw is in casco-staat, volledig wind- en waterdicht, geïsoleerd en heeft dubbel glas HR++

Gebruiksoppervlak: ca. 270 m2, inhoud ca. 950m3. De volgende maten zijn indicatief en behoren tot de mogelijkheden: Woonkamer ca. 63m2, eetkamer/ keuken ca. 78m2, slaapkamer ca. 22m2, badkamer ca. 10m2.

 

KAPSCHUUR:

Gebruiksoppervlak: ca. 150 m2, 11 meter breed, 13,2 meter diep en 5,8 meter hoog.

 

PERCEEL:

Totaal ca. 14.330 m2; siertuin ca. 3.300m2, park en vijver ca. 6.000m2, boomgaard ca. 5.000m2. Het perceel wordt al meer dan 25 jaar biologisch beheerd.


(extra) bijzonderheden

- Energie label - A voor beide panden

- 16 zonnepanelen met een opbrengst van 4.800WP

- Uniek pand met veel natuurlijke lichtinval

- Sierlijke vide met twee trappen

- Architectonische bouw

- Houthaard

- Riante slaapkamer en badkamer

- Tweede badkamer in casco-staat

- 3 slaapkamer (4e mogelijk)

- 2e gebouw/ werkruimte van 950m3

- Riante kapschuur

- Eigen oprit en parking voor vier auto's

- Parklandschap met waterpartij en boomgaard

- Geheel voorzien van vloer en wandverwarming

- Centraal gelegen tussen de steden Den Bosch en Utrecht


OMGEVING:

Hurwenen is gelegen in de Bommelerwaard; het is een rustig dorp met een aangename saamhorigheid met ca. 12 clubs en verenigingen. Op 3 km. fietsafstand ligt de nabijgelegen plaats Rossum; daar bevinden zich een supermarkt, warme bakker, enkele winkels, openbare basisschool, kinderdagverblijf, huisarts, div. therapeuten, kappers, restaurants, bedrijventerrein en nog veel meer. Openbaar vervoer is op loopafstand. Hurwenen ligt tussen Zaltbommel en Kerkdriel, beide met een ruim winkelaanbod, restaurants en gezellige stadskernen; Zaltbommel heeft een NS Station.

 

Hurwenen ligt aan de Waaldijk; daarachter in de uitgestrekte uiterwaarden ligt het natuur- en wandelgebied De Hurnse Kil waar u heerlijk kunt wandelen. De woning ligt ca. 4 km. van Rijksweg A2, 15 autominuten van de binnenstad van Den Bosch, 30 minuten van het centrum van Utrecht.

Namens de bewoners:

“U bent van harte welkom om dit unieke pand met bijgebouw in het echt te komen aanschouwen en de oase van rust en privacy te kunnen ervaren, het is meer dan een huis en tuin.. het is een warm en liefdevol Thuis.” Desgewenst is oplevering binnen een zeer korte tijd bespreekbaar.

 

      NU OOK BEZICHTIGING OP AFSTAND MOGELIJK!


Naast de bezichtiging aan huis kan deze woning ook op afstand worden bezichtigd. De verkoper leidt jou dan digitaal rond via Whatsapp. Vraag de bezichtiging aan huis of op afstand aan via Makelaarsland.nl of telefonisch (088 200 2000) en geef jouw voorkeur aan.

Centraal gelegen tussen Den Bosch en Utrecht.

Meer informatie

“U bent van harte welkom om dit unieke pand met bijgebouw in het echt te komen aanschouwen en de oase van rust en privacy te kunnen ervaren, het is meer dan een huis en tuin.. het is een warm en liefdevol Thuis.”