Gratis professionele verkooptips!
Profiteer van onze 10+ jaar ervaring in vastgoed en online marketingDirect toegang

Gratis Professionele Tips!

Verkoop jouw huis snel met onze tips!

Page content

article content

Huis verkopen in Groningen

Heb je verkoopplannen en wil je jouw huis verkopen in Groningen? Verdiep je dan eerst goed in de mogelijkheden, want tegenwoordig zijn er vele manieren om dit te doen. En je doet dit immers niet elke dag. Ook is het goed om jezelf een aantal vragen vooraf te stellen, zodat je straks een weloverwogen keuze kunt maken hoe je jouw huis wil verkopen. Op welke termijn wil je jouw huis verkopen? Wil je snel verkopen of heb je alle tijd, zodat je het maximale uit de verkoop kunt halen? Heb je een nieuwbouwproject op het oog, maar weet je nog niet precies wanneer het opgeleverd wordt of heb je al een huis en wil je liever vandaag dan morgen jouw huis verkopen? Wij adviseren altijd om op tijd te beginnen met het oriëntatieproces, ongeveer 1-3 maanden voordat je daadwerkelijk wil gaan starten, om op die manier tijd te winnen en een beter beeld te krijgen over welke mogelijkheden er tegenwoordig allemaal zijn om jouw huis te verkopen. Tot slot, niet onbelangrijk, vergroot je daarmee  de kans dat je jouw huis voor de maximale opbrengst kunt verkopen.

 

Huis snel verkopen in Groningen

Het is helaas niet voor iedereen weggelegd om snel zijn of haar huis te verkopen. En ‘snel’ is natuurlijk een relatief begrip. Gemiddeld staan huizen in Nederland ongeveer 3 maanden te koop, uitzonderingen zoals Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht echter sneller. De verkoopsnelheid hangt niet alleen af van de regio waarin jouw huis staat. Je kunt namelijk zelf ook erg veel doen om jouw huis snel te verkopen. Hieronder een aantal tips die je kunnen helpen bij het snel verkopen van jouw huis.

  • Schakel een professionele vastgoedfotograaf in
  • Zorg voor een complete presentatie inclusief 360C foto’s, een promotiefilm en plattegronden
  • Plaats jouw huis in ieder geval op Funda.nl, Jaap.nl en alle overige huizensites
  • Zet aanvullende promotie in via Social Media zoals Facebook, YouTube en Instagram

 

Goedkoop jouw huis verkopen in Groningen

Als je wil besparen op de kosten voor de  verkoop van jouw huis, dan zijn er tegenwoordig vele mogelijkheden. Door een internetmakelaar in te schakelen kun je enkele duizenden euro’s besparen. Makelaarsland en De Huizenbemiddelaar zijn bekende voorbeelden van succesvolle internetmakelaar waarbij je de mogelijkheid hebt om geld te besparen. Kanttekening is wel dat je zelf ook tijd in het verkoopproces moet steken. Je zult namelijk zelf de bezichtigingen moeten doen. Via ons is dit ook mogelijk waarbij wij volledige ondersteuning bieden vanaf het begin, het vaststellen van de vraagprijs, tot en met het opstellen van de koopakte. Uiteraard zorgen wij daarnaast voor een volledige professionele presentatie op Funda.nl ook nog eens de 360C foto’s, een promotiefilm en plattegronden voor slechts €1149,- inclusief btw! Goedkoper wordt het niet!

 

Verkoop jouw huis met Huispromotie.nl

 

Makelaar in Groningen

Als je jouw huis wilt verkopen in Groningen, dan zul je een makelaar moeten inschakelen. Zelfs in Groningen, waar huizen erg snel worden verkocht en vaak zelfs boven de vraagprijs. Om jouw huis te verkopen zal hij echter wel op Funda.nl, Jaap.nl en alle overige huizensites moeten worden getoond om op die manier het maximale uit de verkoop te halen. Des te meer potentiele kopers er worden bereikt, des te meer mensen uiteindelijk een bezichtigingen zullen aanvragen, een bod zullen doen, waardoor de maximale verkoopprijs kan worden gerealiseerd.

 

Wie is de beste makelaar in Groningen?

De beste makelaar is de makelaar die de meest complete dienstverlening aanbied tegen de meest voordelige prijs en ook nog eens het maximale uit de verkoop weet te halen. Succesvolle internetmakelaar zoals Makelaarsland en De Huizebemiddelaar bieden haar diensten aan tegen een zeer voordelig tarief. Hetgeen wat hen zo uniek maakt is dat zij hetzelfde concept hebben als een traditionele makelaar (behalve het verzorgen van de bezichtigingen), maar goedkoper zijn en daarnaast ook een kantoor hebben in de buurt, waardoor ze dus de lokale markt erg goed kennen. Een combinatie van een internetmakelaar en een traditionele makelaar, waarbij ze een volledige service bieden tegen een voordelig tarief.

 

Wat kost een makelaar gemiddeld in Groningen?

Dit is geheel afhankelijk van de verkoopprijs van jouw huis, aangezien de meeste makelaars op courtage basis werken. Dit wil zeggen dat zij een percentage over de uiteindelijke verkoopprijs in rekening brengen. Dit loopt uiteen van 1%-2%. Als je voor jezelf al een verkoopprijs in gedachte hebt, kun je de rekensom maken. Heb je nog geen idee wat voor verkoopprijs je wil hanteren? Dan kun je via Huispromotie.nl een gratis waardebepaling aanvragen.

 

Vraag een GRATIS waardebepaling aan

 

Waarom zou ik mijn huis verkopen met een makelaar?

Zoals aangegeven is het noodzakelijk om een makelaar in te schakelen. Het argument dat alleen een gecertificeerde en erkende makelaar jouw huis op Funda.nl, Jaap.nl en alle overige huizensites kan plaatsen is misschien wel de meest belangrijke. Hiermee zorg je namelijk voor de juiste en maximale exposure van jouw huis. Daarnaast is een makelaar ook een professional die je bijvoorbeeld helpt bij het vaststellen van de vraagprijs, de onderhandelingen en het opstellen van de koopakte.

 

Verkoop je huis met Huispromotie.nl voor slechts €1149,-

 

Tegenwoordig zijn er ook een internetmakelaars die werken op basis van een vaste prijs, waarbij je één of meerdere onderdelen van het verkoopproces, zoals de bezichtigingen, zelf kunt doen. Op deze manier kun je weer geld besparen. Huispromotie.nl biedt een volledige verkoopservice aan voor een vaste prijs van slechts €1149,- incl btw!

 

Kan ik mijn huis ook zonder makelaar in Groningen verkopen?

Een huis verkopen zonder makelaar raden wij altijd af. Om de juiste exposure te krijgen dien je simpelweg met een erkende makelaar in zee te gaan om jouw huis op Funda.nl te plaatsen. Dit is misschien wel het meest cruciale onderdeel van het verkoopproces, omdat je hiermee de juiste exposure krijgt. Wil je toch zoveel mogelijk geld besparen door bijvoorbeeld zelf de foto’s te maken of de advertentietekst schrijven en de bezichtigingen doen? Overweeg dan een internetmakelaar zoals Makelaarsland, De Huizebemiddelaar of Huispromotie.nl. Via ons is het mogelijk om een volledige verkoopservice te krijgen voor een vaste prijs van slechts €1149,- incl btw!

 

Verkoop je huis met Huispromotie.nl voor slechts €1149,-

 

Andere diensten

Wilt je de fotografie bijvoorbeeld uitbesteden aan een professionele partij? Of wil je een Promovideo laten maken van jouw huis? Dit kan via Huispromotie.nl, het enige dat je hoeft te doen is jouw naam en telefoonnummer achter te laten op onze contactpagina.

Comment Section

0 reacties op “Huis verkopen in Groningen

Plaats een reactie


*