Page content

Huis verkopen in Dordrecht

Je wilt je huis verkopen in Dordrecht, maar het lukt niet. Dit is natuurlijk balen. Je gaat verhuizen of je bent al verhuisd; in beide gevallen is het zaak om je huis zo snel mogelijk te verkopen.

Dit is precies het moment waarop je Huispromotie.nl inschakelt.

Je huis sneller verkopen via Huispromotie.nl

Het lukt je niet om je huis te verkopen. Wat nu?

Schakel Huispromotie.nl in en je huis krijgt gegarandeerd meer (online) bezichtigingen.

Huispromotie.nl adverteert het huis op Google, Facebook, Twitter, Youtube en al haar andere platformen in bijvoorbeeld Dordrecht. Op deze manier wordt het huis via de juiste kanalen, op de juiste manier, aan de juiste doelgroep gepresenteerd.

Met pakkende en creatieve promo- berichten zorgt Huispromotie.nl voor flitsende advertentiecampagnes zodat het huis sneller verkocht wordt.

 

Makelaar in Dordrecht

Als je jouw huis wilt verkopen, dan zul je in de meeste gevallen een makelaar moeten inschakelen. Waarom in de meeste gevallen? Omdat in de grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Groningen, de huizemarkt dermate goed is, dat het men ook wel lukt om het huis te verkopen zonder een dure makelaar. Kanttekening is dan wel of u dit daadwerkelijk beter zou kunnen dan een makelaar, oftewel of u ook het maximale uit de verkoop zou kunnen halen (lees: tegen de maximale verkoopprijs).

 

Wie is de beste makelaar in Dordrecht?

Dit is een hele lastige vraag. Het gaat er vooral om wat je als verkoper belangrijk vindt. Wil je wekelijks intensief contact onderhouden met de makelaar of wil je dat jouw huis zo snel mogelijk wordt verkocht? Of heb je geen haast en wil je gewoon de maximale opbrengst? Spreek goed af met jouw makelaar wat je belangrijk vindt, zodat jullie beide weten waar jullie aan toe zijn. Voor een overzicht van klantbeoordelingen verwijzen wij u door naar de website van Wie is de beste makelaar.

 

Wat kost een makelaar gemiddeld in Dordrecht?

De kosten voor een makelaar hangt af van de verkoopprijs van jouw huis, want makelaars werken op courtage basis. Dit wil zeggen dat zij een percentage over de uiteindelijke verkoopprijs in rekening brengen. Dit loopt uiteen van 1%-2%. Als je voor jezelf al een verkoopprijs in gedachte hebt, kun je de rekensom maken. Heb je nog geen idee wat voor verkoopprijs je wil hanteren? Dan kun je via Huispromotie.nl een gratis waardebepaling aanvragen.

 

Waarom zou ik mijn huis verkopen met een makelaar?

Zoals aangegeven is het in de meeste gevallen goed en soms zelfs noodzakelijk om een makelaar in te schakelen. Het argument dat een makelaar dit hoogstwaarschijnlijk beter kan en meer uit de verkoop zal halen, is een belangrijke. Daarnaast is een makelaar ook een professional die alles voor je uit handen neemt en dus tijd bespaard. Tot slot is iedereen in Nederland wel bekend met Funda.nl, de huizensite waar iedereen op zoek gaat naar zijn of haar nieuwe huis. Als u uw huis op Funda.nl wil plaatsen, moet dit simpelweg door een (erkend) makelaarskantoor gebeuren. Wij adviseren altijd om jouw huis te verkopen met een makelaar die is aangesloten bij de NVM, VBO of VastgoedPro branche, voornamelijk vanwege de kwaliteitseisen die zij stellen.

 

Voordelen huis verkopen met een makelaar

 • Een makelaar plaatst jouw huis op Funda.nl, Jaap.nl en alle overige huizensites
 • Een makelaar heeft kennis van de markt
 • Een makelaar heeft ervaring in onderhandelen
 • Een makelaar helpt je de beste verkoopprijs te realiseren
 • Een makelaar heeft juridische kennis en helpt je bij het opstellen van de koopakte
 • Een makelaar zorgt ervoor dat je tijd bespaart

 

Kan ik mijn huis zelf verkopen?

Zoals gezegd adviseren wij dit niet. Al is het alleen maar vanwege het feit dat je, om de juiste en genoeg exposure te krijgen, jouw huis op Funda.nl dient te plaatsen. Dit is helaas alleen mogelijk voor (erkende) makelaarskantoren. Wil je bijvoorbeeld wel zelf de foto’s maken, de advertentietekst schrijven en de bezichtigingen doen, kies dan voor bijvoorbeeld Makelaarsland of De Huizebemiddelaar. Bij deze makelaar ben je slechts respectievelijk 1286,- euro incl btw en 895,- euro incl btw.

 

 

Huispromotie.nl in Dordrecht

Huispromotie.nl biedt haar diensten aan in Dordrecht en in de rest van Nederland. Helemaal in tijden van crisis staan er veel huizen (lang) te koop.

Huispromotie.nl helpt deze mensen graag bij het verkopen van hun huis. En met succes; Huispromotie.nl heeft bijgedragen aan het succesvol en snel verkopen van meerdere huizen, door het hele land.

5 tips voor het sneller verkopen van je huis

 • Deel je huis op diverse Social Media kanalen
 • Laat jouw vrienden dit delen
 • Zorg ervoor dat je de pluspunten van het huis goed naar voren brengt
 • Maak mooie en scherpe foto’s
 • Maak een promofilmpje!

Je huis snel verkopen in Dordrecht via Huispromotie.nl

Huispromotie.nl deelt en adverteert je huis op Google, Facebook, Twitter, Youtube en al haar andere platformen in onder andere Dordrecht en omgeving.

Op deze manier word je huis via de juiste kanalen, op de juiste manier, aan de juiste doelgroep gepresenteerd.

Met pakkende en creatieve promotieberichten zorgt Huispromotie.nl voor flitsende advertentiecampagnes zodat je huis sneller verkocht wordt. Door middel van Google, Social Media en diverse huizensites krijgt je tienduizenden extra (online) bezichtigingen!

Bekijk ook

Meer weten over Huispromotie?

Vul je naam en e-mail in en ontvang het rapport ‘De Geheimen van Effectieve Huispromotie Onthuld’ boordevol professionele tips. (Het is gratis!)

Download het gratis e-book
Vul je naam en e-mailadres in en ontvang het gratis e-book
Wij hebben ook een hekel aan spam