Page content

article content

Zo verkoop je jouw huis in het buitenland..

Je wilt jouw huis verkopen in het buitenland. Het kan een hele opgave zijn, maar het kan ook heel snel gaan. We leven in de tijd van het internet. Dit geeft veel mogelijkheden als we het vergelijken met een aantal jaren geleden.

Je kan ervoor kiezen om een doelgroep(en) te kiezen in het land zelf of juist in een ander land waarvan jij denkt dat de meeste geïnteresseerde personen wonen die jouw vakantiehuis zouden willen kopen; dankzij de advertentiemogelijkheden van Social Media en andere online platforms waar je met een advertentie van jouw huis, jouw potentiële koper kunt bereiken.

Plaats jouw huis op Funda Europa nu vanaf 297,- 

Huis verkopen in het buitenland

 • Advertentie op Funda Europa
 • Bereik de Nederlandse kopers
 • Geen dure buitenlandse makelaars meer nodig
 • Wij verkopen oa. huizen in Spanje, Frankrijk, Turkije, Italië, Oostenrijk en Duitsland

Steeds meer Nederlanders kiezen ervoor om zelf het huis te verkopen in het buitenland. Dankzij de mogelijkheden die het internet ons biedt is dit ook heel goed mogelijk. Tegenwoordig kun je vrij snel de gewenste personen bereiken bijvoorbeeld door middel van Facebook adverteren. Dit is dan ook onze expertise. Wij bereiken zoveel mogelijk potentiële kopers door middel van het internet. Samen met huispromotie is het mogelijk het huis snel en voor de juiste verkoopprijs te verkopen zonder een duur makelaarskantoor hiervoor in te schakelen. Bespaar duizenden euro’s en verkoop het huis snel. 

Vanaf slechts € 297,- staat jouw huis op Funda Europa! 

Weinig huisverkopers staan hier bij stil en maken geen gebruik van de mogelijkheden dat het internet ons biedt.

We gaan een aantal van deze tips met je delen die je direct kunt gaan inzetten.

Huis verkopen via Funda Europa

Via Funda Europa kun je jouw huis verkopen zonder dat je daarvoor een (dure) plaatselijke makelaar hoeft in te schakelen. In het buitenland vragen de makelaars gemiddeld 2.5-5% courtage over de koopsom. Je kunt enorm besparen op deze kosten door je eerst goed te oriënteren op alternatieve mogelijkheden. Het is goed om te weten dat in de huidige huizenmarkt, in zowel Nederland als in het buitenland, Funda essentieel is voor een succesvolle verkoop van jouw huis. Funda is hét platform waar mensen zoeken, ook als jouw huis in Frankrijk, Spanje, Italië of elders in Europa staat. Nederlanders staan er nu eenmaal om bekend dat ze graag een 2e huis elders in het buitenland hebben. Déze groep bereik je direct via Funda Europa. Via ons is het mogelijk om een advertentie van jouw huis te plaatsen op hét platform van Nederland, om op die manier duizenden euro’s te besparen. Dat is de kracht van het internet.

Voor slechts € 797,- staat jouw huis op Funda Europa! 

 

Kosten huis verkopen in het buitenland

Huisverkopers letten altijd op de kosten en denken te weinig aan het gewenste resultaat. Natuurlijk zijn de kosten belangrijk, maar het resultaat is belangrijker. Je wilt je vakantiehuis verkopen om de volgende stap te nemen.
Hieronder een aantal zaken waar je aan dient te voldoen voordat je verder gaat lezen.

 • Heb je geïnvesteerd in kwalitatieve foto’s?
 • Heb je een woningfilm laten maken?
 • Is je huis al te bekijken op YouTube?

Foto’s zijn de basis om je vakantiehuis snel te verkopen

Bespaar niet op de foto’s! De foto’s zijn het eerste wat een potentiële koper ziet. De eerste indruk kan je maar één keer maken. Het is aan te raden om een professionele fotograaf in te huren voor het maken van professionele foto’s.

Laat een woningfilm maken

Wees uniek en scheid je af van de andere huis verkopers in de buurt. Met een woningfilm doe je dit zeker. Een woningfilm kan jezelf maken, maar je kan dit ook door huispromotie.nl laten doen.

Is je huis al te bekijken op YouTube?

Wanneer je woningfilm hebt laten maken kan je deze plaatsen op YouTube. YouTube is na Google de grootste zoekmachine van de wereld. Wanneer je de woningfilm op YouTube hebt geplaatst kan je het linkje heel makkelijk delen op verschillende Social Media kanalen.

Gebruik het internet om je vakantiehuis te verkopen

Marktplaats en Speurders zijn bekende websites in Nederland waarop je het huis op kan aanbieden. Kijk ook altijd naar de lokale markt. Op welke woning websites verkopen de mensen in de buurt het huis? Probeer zowel actief te zijn in het land zelf, maar richt je ook op personen in de andere landen. Hiernaast heb je natuurlijk ook mogelijkheden om op grote woningwebsites het huis te vermelden, zoals Jaap.nl of Funda.nl.

Social Media inzetten om je huis te verkopen in het buitenland

Social Media is één van de meest krachtige mediakanalen die je op dit moment kan inzetten. Gebruik Social Media om je huis in het buitenland te verkopen. Deel mooie afbeeldingen zowel van het huis als van de omgeving op een leuke manier. Probeer je omgeving te betrekken en de berichten te delen.

Onze partners voor huis verkopen in het buitenland

Op het gebied van huizen verkopen in het buitenland plaatsten onder andere andere het huis op Funda Europa. Op Funda Europa vinden de meeste zoekopdrachten plaats in Nederland naar huizen in het buitenland. Hiernaast worden er verschillende Social media kanalen ingezet, zoals Facebook en Instagram. Op deze manier bereiken we heel gericht de gewenste doelgroep. Ook Google speelt hierbij een belangrijke rol.

 

Voor slechts € 797,- staat jouw huis op Funda Europa! 

 

 

Laat de verkoop van het huis in het buitenland over aan Huispromotie

Wij verkopen huizen in het buitenland door doeltreffende Social media strategieën

”Via Social Media en diverse huizensites is het mogelijk om zowel in Nederland als het buitenland potentiële kopers doelgericht te benaderen” 

Zet onze expertise en promotie in om uw huis te verkopen

Eigen webpagina
 • Scoort goed op Google
 • Nederlandse versie
 • Engelse versie
 • Duitse versie
 • Franse versie

Funda.nl

 • Funda Europa
 • Advertentie totdat uw huis is verkocht

Social Media 

 • Facebook advertenties
 • Instagram adverenties
 • YouTube advertenties

Huizensites

 • Huispromotie.nl advertentie
 • Statistieken online bezichtigingen
 • Promotie totdat uw huis is verkocht

Promotiefilm met voice-over

 • Nederlandse versie
 • Engelse versie
 • Duitse versie
 • Franse versie

Voor vragen of meer informatie

Huispromotie.nl
Hoogte Kadijk 117
1018 BH Amsterdam

+31 20-8460308
+31 683510291
info@huispromotie.nl

Voor slechts € 297,- staat jouw huis op Funda Europa! 

 

Wellicht ook interessant?

Comment Section

15 reacties op “Zo verkoop je jouw huis in het buitenland..


Door Desiree op 15 januari 2018

Als ik zeker weet dat ik te vertrouwen ben met verkopen van grondstuk met renovatie pand in het buitenland (duitsland oost) voor de echte opknapper dus, dan wil ik dat verkopen via internet moet kunnen met mijzelf als verkoper. Je kunt dan niet binnen de woning kijken het is immers een opknappand en je neemt zoals het v o o r de opknap eruit ziet. Je krijgt de foto van het grondstuk met pand van de buitenzijde te zien. De betaling moet echt eerst gebeuren via de bank, dan kan ik daarna de wettige overdracht regelen; maar eerst de betaling. Je krijgt natuurlijk wel de wettige overeenkomst nadat je betaalt hebt.


Door Huispromotie.nl op 30 maart 2018

Beste Desiree, Mocht je nog advies willen of meer informatie over welke wijze wij huizen verkopen in het buitenland, laat het ons weten.

U kunt ons bereiken per mail via info@huispromotie.nl of telefonisch op 0641561431.

Met vriendelijke groet,

Paul van der Zee
Huispromotie.nl


Door fonne van mechelen op 13 augustus 2018

geachte, ik woonde als belg gedurende bijna negen jaar in casablanca marokko en heb daar een mooi huis (vijf slaapkamers – drie badkamers enz te koop staan in een wijk waar advokaten, dokters en unifproff je buren zijn – het huis ligt op ongeveer 10 minuten rijden – zowel van het stadscentrum als van de oceaan – gezien én de ligging én de aard van het huis ligt de prijs ergens tussen 350.000 en 450.000 euro – misschien ligt deze regio niet helemaal in uw werkomgeving maar kan u mij andere mensen aanbevelen die daar wel werk mee en van kunnen maken – mij zou u best kunnen bereiken (nederlands, frans, engels) per mail – mijn kontakt in marokko – fatima fikri – kan u best bereiken per telefoon (arabisch en frans) op het nr. 00212 662 588 108 – met dank reeds – en hoogachtend – fonne van mechelen – turnhout – belgie


Door Huispromotie.nl op 10 september 2018

Beste mevrouw van Mechelen. Dank voor uw bericht. Wij promoten en verkopen huizen in het buitenland in samenwerking met meerdere partners (o.a. De Beheermakelaar). Wij zouden uw huis met advertenties via diverse social media en huizensites onder de aandacht kunnen brengen. U kunt mij mailen naar paul@huispromotie.nl of bellen via +31641561431.
Met vriendelijke groet,

Paul van der Zee
Huispromotie.nl


Door shereeta op 15 augustus 2018

Na een lange overweging heb ik besloten om definitief te vertrekken uit Suriname. Ik bied mijn knus huisje dichtbij de universiteit en de Hermitage mall te koop aan. Het is een vrijstaand startershuisje met 2 slaapkamers,en kinderkamer, bad toilet keuken en eetzaal alsook woonkamer met garage voor- en achterporch in een rustige straat en is geheel beveiligd. Graag bellen of appen op 5999 5275174 (Shereeta) of emailen via shereeta14@gmail.com


Door shereeta op 15 augustus 2018

Prijsindicatie van het huisje in Suriname is 85,000 euro


Door Huispromotie.nl op 10 september 2018

Beste Shereeta, klinkt goed! Ik heb u net gemaild!

Met vriendelijke groet,
Paul van der Zee
Huispromotie.nl


Door J.M de Rijke-Merz op 30 september 2018

Wij hebben een mooi huis in Almere en overweeg die in het Buitenland te verkopen. Wat kunt u doen?


Door J.M de Rijke-Merz op 30 september 2018

Wij hebben een mooi huis in Almere en overwegen dit in het Buitenland te verkopen. Wat kunt u doen?


Door Huispromotie.nl op 9 oktober 2018

Beste de Rijke-Merz,
Wij zetten Social Media en diverse huizensites in om uw huis te promoten en te verkopen.

10+ jaar ervaring met het promoten en verkopen van huizen in zowel Nederland als in het buitenland.

Meer informatie kunt u terugvinden op
https://huispromotie.nl/huis-verkopen-buitenland/

U kunt mij ook telefonisch (0641561431) of per mail (paul@huispromotie.nl) bereiken.

Fijne avond!

Met vriendelijke groet,
Paul van der Zee


Door Juliana Wilson op 2 oktober 2018

Geachte heer, mevrouw,
Ik heb een huis in Slowakije te koop en ik bied mijn huisje in regio stad Levice, met 3 slaapkamer, een groot keuken, nieuwe groot badkamer, wc, grote buitenruimte including 800 m2. Het huis ligt tussen 51-55.000 euro. Kan u best me bereiken via email: juliana.wilson10@gmail.com of via mobiel nummer +31631697481


Door Tom Poets op 4 mei 2019

Hallo, wij willen heel graag onze villa in Hongarije verkopen.
Wij willen dit heel graag doen via jullie site. Kan dit ?
Mvg Tom


Door Eigenaar op 2 december 2019

Social media en goede foto’s zijn zeker belangrijk, vooral tegenwoordig omdat vrijwel alles online gaat. Gr. Felix


Door hendrik weenink op 15 april 2020

Browsend door deze website: kost het nu EUR 297 of EUR 797 om mn huis op Funda Europa te krijgen? Beide wordt genoemd.


Door Timothy Lowe op 14 mei 2020

Hallo,
Ik heb een huis in British Columbia Canada, te verkoop. Is dit iets te ver voor U?

Plaats een reactie


*