arrow_drop_up arrow_drop_down

Te Koop

Orchideestraat 15 1214 BG Hilversum

Open Huis

Zaterdag 30 maart 2019

11:00-15:00

Royale hoekwoning met extra (kantoor)ruimte 

van 98 m2

In de gewilde Bloemenbuurt/Hilversum-zuid gelegen royale hoekwoning met oprit, garage en een kantoor/multifunctioneel bijgebouw van maar liefst 98m2. De woning is gelegen om de hoek van de bekende Gijsbrecht van Amstelstraat en verder liggen alle voorzieningen in de directe omgeving.

Hilversum ligt gunstig t.o.v. de steden Amsterdam, Utrecht en Almere. Vanuit de Orchideestraat zijn de snelwegen A1 en A27 snel te bereiken. Vlakbij ligt het bos en de heide waar het heerlijk wandelen of fietsen is. Kortom: een zeer centrale en goede ligging in een prachtige en natuurlijke omgeving. 

Wonen en werken combineren in 't Gooi

Via de schuifpui toegang naar de ruime tuin

Indeling begane grond:

Entree/hal met toilet en toegang naar de kelder. Royale woonkamer van maar liefst 12 m lang en tevens een openhaard en middels schuifpui toegang naar de tuin.

De halfopen keuken is aan de voorzijde van de woning en is voorzien van inbouwapparatuur.

Indeling 1e verdieping:

Overloop, 3 slaapkamers waarvan 1 met vast en een zonnig terras. Badkamer met: ligbad, douche, 2e toilet en dubbele wastafel met meubel.

Indeling 2e verdieping:

Via vaste trap te bereiken. Grote voorzolder, ook ideaal voor hobby's of als berging en een 4e slaapkamer.


De ideale combinatie voor WONEN & WERKEN:

Bijgebouw:

Nu in gebruik als kantoorruimte met meerdere werkplekken met bespreekkamer en met sanitair, grote opslag en hobbyruimte. Is tevens te gebruiken als: praktijk-/trainingsruimte, mantelzorgwoning, B&B, of eventueel als bedrijf/opslag aan huis. Het is totaal 98m2 en bestaat uit een grote ruimte met een aparte kamer en keukenblok en toiletruimte. Het bijgebouw heeft een eigen entree via de poort bij de oprit en is verder geïsoleerd en voorzien van eigen CV en datanetwerk.

Garage:

Via openslaande deuren te bereken royale garageruimte (circa 32m2). Het betreft een garage hoge garage (circa 3,3m) en er zijn 2 lichtkoepels.

Buitenruimte:

Op de oprit plek voor meerdere auto's en via een poort/hek bereikt u de rustige achtertuin met grote vijver en veel privacy. Tuin is nu deels terras, deels moestuin en siertuin.

Een heerlijke en mooie plek om wonen & werken te combineren. 

Prachtige groene omgeving rondom 't Gooi 

de Randstad op steenworpafstand

Neem een digitale rondleiding...

Contactgegevens

Huispromotie.nl

Hoogte Kadijk 117

1018 BH Amsterdam


+31 20 8460308

+31 683510291

paul@huispromotie.nl


Wij maken gebruik van cookies