arrow_drop_up arrow_drop_down

Project CPO Het Groene Hofje

Project CPO Het Groene Hofje

Wij zijn bouwgroep Het Groene Hofje. In totaal zijn we nu met 7 huishoudens, maar uiteindelijk, als de twee woningen verkocht zijn, zullen we straks met 9 buren in het project wonen.
De huidige bouwers zijn divers wat betreft leeftijd en interesses maar hebben met elkaar gemeen dat we graag samen een huis bouwen dat zowel 'groen' duurzaam als sociaal duurzaam is.
Wat dit bouwproject duurzaam maakt is het gebruik van een warmtepomp, gebalanceerde ventilatie en het toepassen van zonnepanelen op het dak en in de zonnewering. Iets on-Nederlands is de wasserette die aanwezig zal zijn waar alle huishoudens gebruik van kunnen maken. Hier zullen de meest efficiënte en milieu verantwoorde machines staan.

Volgens de huidige planning starten we met de bouw rond Q2 van 2020, voor de bouw van het huis staat ongeveer een jaar gepland.

CPO bouwen biedt de kans om als particulier samen te bouwen, wij zijn dus allemaal opdrachtgever en beslissen ook gezamenlijk over belangrijke besluiten zoals het ontwerp en de materialen tijdens de maandelijkse ALV meeting.
Er zijn verschillende comités, denk aan het tuin comité, duurzaamheids comité etc. Van een toekomstig bewoner wordt verwacht dat deze in minimaal twee van deze committees plaatsneemt, zie het als een stukje sociale duurzaamheid.
Wij zijn inmiddels een jaar bezig met dit project en voor jou betekent dit dat je zo kunt instappen want veel ingewikkelde zaken zijn al afgerond. Een unieke kans dus in deze gekke huizenmarkt!
Volgens de huidige planning starten we met de bouw rond Q2 van 2020, voor de bouw van het huis staat ongeveer een jaar gepland. Oplevering van Het Groene Hofje aan de zal dus rond Q2 2021 zijn.

Het winkelcentrum Schalkwijk wordt grondig gerenoveerd, foodhallen en bioscopen zijn dadelijk op steenworp afstand te vinden.

Kopen in deze wijk? Een slimme investering!

De gemeente Haarlem maakt speciaal voor ons hofje een nieuwe straat, de Odense straat in Haarlem is nu dan ook nog niet terug te vinden op google maps! Voor nu kun je kijken naar de STOCKHOLMSTRAAT, HOEK ENGELANDLAAN. Onze kavel ligt in een van de meest veelbelovende wijken van Haarlem. Het winkelcentrum Schalkwijk wordt grondig gerenoveerd, foodhallen en bioscopen zijn dadelijk op steenworp afstand te vinden. Kopen in deze wijk? Een slimme investering!

We hopen dat je met ons mee gaat doen en staan te popelen om je te leren kennen!

We hebben twee huizen beschikbaar, een herenhuis van 93m2 (€405.000,-*) en een urban loft van 104m2 (€358.000,-*)
*dit betreft een indicatie

HET HERENHUIS
Is wonen in een herenhuis echt iets voor jou? Deze prachtige woning met openslaande deuren naar de tuin is beschikbaar gekomen! Je bent vrij de verschillende woonlagen en de indeling van het huis aan te passen naar je wensen om echt jouw droomhuis te bouwen.

- €405.000,- (twee woonlagen) (indicatie prijs)
- 93m2 woonoppervlak
- 3,20m plafondhoogtes
- Mogelijkheid tot 3e woonlaag
- Openslaande deuren naar gemeenschappelijke tuin
- Toegang tot wasserette
- Privé opslag (5m2 )
- Overdekte fietsenstalling

Elk huishouden heeft 2 fietsparkeerplekken in de kelder. En daarnaast nog een bergruimte om lekker wat spullen weg te leggen die je niet vaak nodig hebt. Ook hebben we een gedeeld stukje waar we bijvoorbeeld boormachines en andere dingen opbergen die je ook af
en toe wilt uitlenen aan je buren.

DE URBAN LOFT
Er is nog 1 urban loft beschikbaar. Bepaal zelf hoeveel slaapkamers je wilt en waar je wanden komen te staan! Je kiest de indeling helemaal zelf!

- 104 m2 - €358.000,- (indicatie)
- 3,20m plafondhoogtes
- Privé opslag
- Overdekte fietsenstalling
- Vrij in te delen wanden / kamers
- Mogelijkheid tot balkon
- Gedeelde tuin & wasruimte


In de unieke gemeenschappelijke wasruimte onder het appartementengebouw kan je rustig je wasjes doen en hebben we ook een gedeelde berging. Hier kunnen we een koelkast zetten om drankjes koud te leggen in de zomer. Of de kussens voor de tuin op te bergen in de winter. Heerlijk toch?

Op VRIJDAG 8 NOVEMBER is er een informatieavond. Mail ons als je daarbij wil zijn, dan geven wij jou alle nodige informatie!

Meer vragen over dit huis?

Ook het huis verkopen?

Bespaar duizenden euro's en verkoop jouw huis snel.

Voor slechts € 297,- staat jouw huis op Funda en alle andere bekende huizensites in Nederland!


Wil je ook jouw huis via Funda.nl verkopen, zonder daarvoor een duur makelaarskantoor in te schakelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Via Huispromotie.nl heb je al een volledige advertentie op Funda.nl en het huis komt ook nog eens op Jaap.nl, Huislijn.nl, Marktplaats.nl, kortom alle huizensites in Nederland.  


Ontdek hoe óók jij jouw huis kunt promoten en verkopen!

Meer informatie over de makelaar

Promotie en advertenties via Funda.nl, Social Media en alle relevante huizensites leiden tot meer online bezichtigingen en automatisch tot een snelle verkoop.
Wij maken gebruik van cookies