Te koop Propiac-les-BainsDrôme

Propiac-les-Bains 

Drôme Provençale, Frankrijk

€ 189.000 k.k.

Propiac-les-BainsDrôme

Vakantiewoning met gemeenschappelijk zwembad in de zuidelijke Drôme Provençale met 2 eigen parkeerplaatsen, beveiligde residentie en zeer rustig gelegen.

 Propiac ligt te midden van wijngaarden en bosgebieden

Gemeenschappelijk zwembad

In het poolhouse zijn 2 luxe ligbedden en 2 kleine ligstoeltjes aanwezig. Die behoren tot mijn inventaris en zijn voor uw en ons gebruik bedoeld.

Omgeving

Op 400 meter hoogte. Propiac ligt temidden van wijngaarden en bosgebieden in de Drôme Provençale. Het is een voormalig kuuroord dat bekend stond om zijn zeer gezond water, dat gifafdrijvend en vermagerend zou werken. Dit water wordt nog steeds gebotteld door La Française en verkocht in winkels en supermarkten. Als voorbereiding voor de beklimming per fiets van de Mont Ventoux is de Col de Propiac een aanrader evenals de Col d’Ey voorbij Buis-les-Baronnies.

Belangrijke details

- Wintersport ook mogelijk, skipistes in de buurt
- Mont Ventoux: Beaumont-du-Ventoux ligt op ongeveer 40 km
- Buis-les-Baronnies
- Nyons (olijfolie Appellation Controlée)
- Vaison-la-Romaine
- Vele wijnroutes. De grote wijnen van de Côtes du Rhône komen hier vandaan, zoals Chauteauneuf-du-Pape, Gigondas, Vacqueras, Rasteaux, Beaumes-de-Venise, en vele anderen


Ook jouw huis verkopen?

Bespaar duizenden euro's en verkoop jouw huis snel.

Voor slechts € 297,- staat jouw huis op Funda en alle andere bekende huizensites in Nederland!


Huis zelf verkopen. Wil je ook jouw huis via Funda.nl verkopen, zonder daarvoor een duur makelaarskantoor in te schakelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Huis verkopen zonder makelaar. Via Huispromotie.nl heb je al een volledige advertentie op Funda.nl en het huis komt ook nog eens op Jaap.nl, Huislijn.nl, Marktplaats.nl, kortom alle huizensites in Nederland.  


Ontdek hoe óók jij jouw huis kunt promoten en verkopen!


Meer informatie over de makelaar

Promotie en advertenties via Funda.nl, Social Media en alle relevante huizensites leiden tot meer online bezichtigingen en automatisch tot een snelle verkoop.