Verhuurd

Badhuisweg 48a Den Haag

€ 3500 p/m

Te huur Badhuisweg 48a Den Haag

Geheel gerenoveerde woning. Deze ruime 8-kamer woning is gelegen in de woonwijk "Belgish Park", vlakbij het strand, internationale scholen en het centrum van Den Haag.

Met gebruik van hoogwaardige materialen is deze prachtige woning volledig aangepast aan de eisen van het moderne leven met behoud van een aantal originele details.

De ingang aan de straatzijde van het huis heeft een stalling voor fietsen en een smal pad voordat het de voordeur bereikt.

Geheel gerenoveerde woning. Deze ruime 8-kamer woning is gelegen in de woonwijk "Belgish Park", vlakbij het strand, internationale scholen en het centrum van Den Haag.

Op de begane grond komt u de woning binnen via de hal met dakraam.


Op de begane grond komt u de woning binnen via de hal met dakraam. Van daaruit bereikt u de eerste verdieping met een gang die leidt naar een slaapkamer, een doucheruimte met toilet en een ruime en lichte woonkamer met een woonkamer en een eetkamer, grenzend aan de open keuken. De keuken is luxe uitgerust. Grenzend aan de eetkamer is een groot terras op het zuiden, bereikbaar via een openslaande deur.

Een uitzonderlijke en lichte trap brengt u naar de tweede verdieping waar u drie andere slaapkamers vindt: een slaapkamer met een kleedkamer met kleerkasten en opslag, die uitkomt op een groot terras. Een slaapkamer met een vaste trap naar de zolder waardoor er een duplex slaapkamer kan worden gemaakt. Een andere slaapkamer bevindt zich naast de luxe badkamer, gedeeltelijk verlicht met een dakraam en voorzien van een inloopdouche, dubbele wastafel, verwarmd handdoekenrek en ligbad. Er is ook een apart toilet en een ruimte die een wasmachine en droger kan bevatten.

De derde verdieping kenmerkt zich door een recreatieruimte met ingebouwde opslagmogelijkheden.

Kenmerken:


Luxe, originaliteit, industriële stijl en veel ruimte. Op steenworp afstand van het strand en het Kurhaus, in de levendige wijk “Belgish Park” met een diversiteit aan winkels op wandelafstand en het Roseraiepark.

Het “Belgish Park” is een buurt die geschikt is voor kinderen met relatief veel gezinnen. De laan zelf is heerlijk rustig. De ligging is optimaal voor strandwandelingen, sport in de duinen en snelle toegang tot het stadscentrum dankzij de fietspaden en de bus- en tramverbindingen.

Het huis ligt ook dicht bij vele internationale instellingen zoals Europol, Interpol, de OPCW en het

Internationaal Strafhof. Het bereik van het openbaar vervoer is te voet bereikbaar, terwijl de uitvalswegen naar Amsterdam en Rotterdam goed bereikbaar zijn.

Wij nodigen u uit om dit unieke huis te komen bezichtigen.

Borg van 2 maanden huur.
Aanvaarding: per 15 juli 2021

arrow_drop_up arrow_drop_down