Te huur Olivier van Noortstraat 24J Almere

Te huur Olivier van Noortstraat 24J Almere

€ 1.250p/m

Te huur Olivier van Noortstraat 24J Almere

Wij bieden dit mooie gestoffeerde en gemeubileerde 3 kamer appartement gelegen in Almere Poort te huur aan. Het is een fijn appartement op de tweede verdieping met een eigen parkplaats voor de deur. Het complex heeft een moderne en luxe uitstraling en het appartement is erg licht door alle grote raampartijen. De keuken is voorzien van alle nodige apparatuur (koelkast, vriezer, inductiekookplaat, combimagnetron, koffiezet automaat, afzuiger en vaatwasser). De badkamer is modern en beschikt over een inloopdouche en toilet. Er zijn twee slaapkamers, waarvan een kamer is ingericht als kastenkamer. Naast de badkamer is een washok met een wasmachine en droger. Het ruime balkon is gelegen op het noordwesten en hier kun je genieten van het uitzicht en de ochtend en avondzon.

Het is een fijn appartement op de tweede verdieping met een eigen parkplaats voor de deur

Op ongeveer 100m heb je een grote supermarkt


Op ongeveer 100m heb je een grote supermarkt (AH XL) en een basisschool. Daarnaast bevindt het complex zich vlakbij een het stadsbos Pampushout, waar je heerlijk kunt wandelen, en het Almeerderstrand, waar je goed kunt vertoeven bij een van de strandtenten. De snelweg is snel en makkelijk te bereiken en ook de bushalte is op een minuut loopafstand. Binnen 20 minuten ben je in Amsterdam.

Dit gemeubileerde appartement gelegen in almere Poort op de Olivier van Noortstraat 24J is beschikbaar vanaf 15 augustus 2021


Dit gemeubileerde appartement gelegen in almere Poort op de Olivier van Noortstraat 24J is beschikbaar vanaf 15 augustus 2021 en kost 1250 euro per maand exclusief g/w/l en internet. Het appartement is beschikbaar voor maximaal 24 maanden.

Meer informatie