Te huur Wijndaelerweg 1 L Den Haag

Te huur Wijndaelerweg 1 L Den Haag

€ 1.825 /mnd

Te huur Wijndaelerweg 1 L Den Haag

Prachtig, nieuw opgeleverd en duurzaam ruim 3-kamer appartement in "Zuiderduinen" in de wijk Ockenburgh/Kijkduin in Den Haag. Het appartement is gestoffeerd en heeft een ruime entree, twee ruime comfortabele slaapkamers (18 m2 en 12,3 m2), een lichte woonkamer (47 m2) met keuken en alle inbouwapparatuur. Het heeft een luxe badkamer en een aparte bijkeuken/berging met wasmachine en droger. Het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming met aparte temperatuurregeling per kamer en een modern domotica systeem voor alle bedieningselementen. De buitenruimte bestaat uit een groot balkon (20 m2) met uitzicht op SE en is goed beschermd tegen weersinvloeden. In de kelder bevinden zich een aparte berging en een eigen ruime parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage met afstandsbediening.

Prachtig, nieuw opgeleverd en duurzaam ruim 3-kamer appartement in "Zuiderduinen" in de wijk Ockenburgh/Kijkduin in Den Haag.

Gemakkelijke toegang tot openbaar vervoer.


Het appartement ligt naast de International School of The Hague (ISH) en u loopt zo de duinen in naar het strand, of naar het prachtige Ockenburgh Park, de GolfClub etc. Winkelcentra Waldeck en het Savornin Lohmanplein liggen op loop-/fietsafstand. Gemakkelijke toegang tot openbaar vervoer. Het centrum van de stad en de treinstations zijn goed bereikbaar met de fiets of het openbaar vervoer. Het is goed ontsloten voor de auto met toegang tot de nabijgelegen A4, A12 en A13.

Bijzonderheden: 


- 105 m2 (afgeluisterde NEN2580)
- Energielabel A
- Nieuwe keuken: inductiekookplaat, combi-oven/magnetron, kokend tapwater (Quooker), vaatwasser, koelkast en aparte vriezer (alles Siemens)
- Bijkeuken/technische ruimte; met nieuwe wasmachine en droger (Siemens)
- Twee ruime slaapkamers
- Vloerverwarming
- Domotica systeem (Domotica): voor o.a. het regelen van de toegang (video) tot het appartement, de woningventilatie en het dimmen van meerdere stopcontacten
- Geïntegreerde elektrische zonwering
- Ruim terras van 20 m2 op het zuidoosten
- Lift in het gebouw
- Eigen berging en parkeerplaats in het souterrain
- Servicekosten: € 65,- per maand

Meer informatie