Te koop Provincialeweg 101 Heiligerlee

Te koop

Provincialeweg 101, Heiligerlee

€ 325.000 k.k.

Provincialeweg 101

Perfect om in te wonen en te werken. Het pand is eventueel ook geheel als woonhuis te gebruiken. De werkruimte is momenteel ingericht als bruin café, inclusief cafetaria en ruim overdekt terras en patio. Natuurlijk kunt u deze ruimte ook gebruiken voor ander zakelijk gebruik of privédoeleinden. Het pand ligt aan de gezellige doorgaande weg van Heiligerlee. Bekijk de plattegronden voor een direct duidelijk beeld van de indeling van dit unieke pand. Bekijk de video om sfeer te proeven.

Verrassende VRIJSTAANDE woning met riante WERKRUIMTE

Begane grond


Het pand heeft verschillende ingangen: cafetaria, bruin café, woonhuis, dubbele garage en een achterom. De cafetaria is uiterst netjes verzorgd en heeft een grote moderne keuken welke is voorzien van alle inbouwapparatuur om direct te kunnen starten; een extra spoelkeuken en een dubbele garage met een koelcel. De toiletgroepen zijn onlangs geheel vernieuwd. Tevens een carport en verschillende terrassen en een aparte ingang naar het woonhuis met een trap naar de etage in een lange hal.

Via de trapopgang kom je op een balustrade met buiten twee aparte privacy volle zitgedeeltes. Via een doorgang komt u in de woning. Een lange hal is voorzien van aparte wc met fontein, badkamer met douche en plaats met witgoed-aansluitingen. De woning heeft 4 kamers wat ook in te delen is in 5 kamers. Momenteel zijn er nu 3 slaapkamers waarvan 1 aansluitend een kantoorruimte heeft. De keuken is bij de woonkamer betrokken. De woonkamer heeft als extra 2 openslaande deuren van kunststof aansluitend naar een van de zitgedeeltes.

Wat deze woning zo bijzonder maakt


-Wonen en werken aan huis (Inhoud 1542m3)
-Geheel woonhuis op de bovenverdieping (oppervlakte 130 m2)
-Pand is ook geheel als woning in te delen (oppervlakte 496 m2)
-De jaarcijfers van het bruin café zijn zeer goed (inzage bij interesse)
-Terrassen café zijn voorzien van heaters en af te sluiten met nieuwe tochtschermen uit 2020
-Moderne cafetaria met ruime keuken
-Ruim café met bar, biljart, gok-ruimte, dartbaan, beeldscherm en nieuwe toiletgroep
-Twee privacy-volle terrassen op etage
-Dubbele grote garage met grote opslagruimte en koelcel
-Carport
-Dubbelglas in dakramen en openslaande deuren woning
-Dakisolatie en ketel met bouwjaar 2016
-Eigen parkeerplaats van 5 auto's
-Langs doorgaande weg met een fietsroute

Omgeving

Heiligerlee behoort tot de gemeente Oldambt en is bekend van de slag bij Heiligerlee in 1568. Het natuurgebied met Belevingspad de Hoogte en de twee musea: Klokkengieterij Museum en Museum Slag bij Heiligerlee ligt op loopafstand. Heiligerlee ligt aan de A7 en is aangrenzend aan Winschoten. Groningen is bereikbaar binnen 20 autominuten en ligt 15 autominuten van Duitsland. Heiligerlee heeft een groot bedrijventerrein op fietsafstand. Er is een groot levendig winkelcentrum in Winschoten en heeft een ruim aanbod in sportactiviteiten. Recreatiemogelijkheden: Blauwestad met het Oldambtmeer waar men kan varen, watersporten, genieten op het strand en er zijn diverse fietsroutes. Er is een actief verenigingsleven zoals de voetbalvereniging, gymvereniging, ijsvereniging en activiteitenvereniging de Kloosterboertjes. In het dorp zijn er twee basisscholen, dierenwinkel en meerdere kleine ondernemers. De bushalte is voor de deur en het treinstation in Winschoten en Scheemda zijn binnen 5 autominuten bereikbaar. Scheemda heeft een klein winkelcentrum en een nieuw ziekenhuis.

Meer informatie