Te koop Aichmulgraben 15 Losenstein

Verkocht

Aichmulgraben 15 Losenstein, Oostenrijk

€ 499.000

Aichmulgraben 15 Losenstein

Het huis is gelegen vlakbij nationaal park Kalkalpen, op ongeveer 400 meter hoogte in een landelijke omgeving. Winkels, het centrum van het dorp en het treinstation zijn op anderhalve kilometer afstand. Vanaf het terras heeft u een geweldig uitzicht op de omringende bergen. Het huis is in 1996 gebouwd met gebruikmaking van luxe materialen. Gelegen midden op een grondstuk van 994 m². De tuin is goed onderhouden en geheel duurzaam omheind.

In het pittoreske Losenstein in het mooie dal van de Enns in Opper Oostenrijk is te koop ons luxe familiehuis. Ook zeer geschikt als tweede woning of vakantiehuis.

De woning heeft een woonoppervlak van 208 m² verdeeld over 3 verdiepingen + garage (26m² )
Op de beneden verdieping (81m² )komt men binnen via een ruime inpandige garage. Daarnaast is er een grote recreatieruimte met sauna, douche fitnessapparatuur , een pool biljart en een zonnebank. Er is een waskelder met boiler, wasmachine, wasdroger en centrale stofzuiginstallatie en een opslagruimte met verwarmingsketel voor de vloerverwarming, diepvries, wijnrekken etc.

De woonverdieping (81m² )wordt gevormd door een grote living met openslaande deuren naar het terras en een open haard. Er is een vaste eethoek met plaats voor 8 eters en een keuken voorzien van alle apparatuur. Tevens is op deze verdieping een ruime slaapkamer met een badkamer voorzien van een douche. Het toilet is apart.
Het terras is voorzien van glazen windschermen, elektrische zonwering en warmtestralers.

De bovenverdieping (72,5 m²) heeft 2 ruime slaapkamers en een woonvertrek met dubbel bed en eigen keuken en eethoek. Er zijn (inclusief drie slaapbanken) 9 slaapplaatsen. Ook op deze verdieping is een badkamer met douche en apart toilet
Er boven is een vliering die toegankelijk is d.m.v. een vlizotrap.

In de tuin is een opslagtank voor gas en een opvang tank voor rioolwater die een paar keer per jaar moet worden geleegd en afgevoerd.
Meubilair en ander inventaris kan worden overgenomen.

Meer informatie