Te koop Akersluis 5 Amsterdam

Te koop Akersluis 5 Amsterdam

€ 960.000k.k.

Te koop Akersluis 5 Amsterdam

Deze moderne watervilla werd ontworpen in 2009, met het oog op ruimte en privacy voor een gezin met jonge kinderen. De ark tussen Osdorp en Badhoevedorp verscholen achter een grote tuin, met volop zitplekken en een tuinhuis.

Op de begane grond wordt geleefd in de grote woonkeuken, met ernaast een grote loungehoek en inpandig terras . Vanaf een werkruimte aan de waterzijde kun je hier een oogje in het zeil houden op de gebeurtenissen op en rond de ark.


Deze moderne watervilla werd ontworpen in 2009, met het oog op ruimte en privacy voor een gezin met jonge kinderen.

De woonkeuken is speels dankzij het hoogteverschil, waarvan de brede trap een dubbelfunctie heeft als zitbank voor de eettafel én een brede toegang naar de tuin.


De woonkeuken is speels dankzij het hoogteverschil, waarvan de brede trap een dubbelfunctie heeft als zitbank voor de eettafel én een brede toegang naar de tuin. Handig in de zomer voor een gezellige familiebarbecue of groot tuinfeest De moderne keuken beschikt uiteraard over alle voorzieningen die een modern gezin nodig heeft. En dit alles op een praktische hardstenen vloer.

De masterbedroom ligt ook op de woonverdieping, met riant opgezette badkamer ensuite.

In het casco liggen 4 slaapkamers. Daarvan zijn er 3 gegroepeerd rondom de badkamer met 3 (!) wastafels. 

In het casco liggen 4 slaapkamers. Daarvan zijn er 3 gegroepeerd rondom de badkamer met 3 (!) wastafels. Daarnaast ligt de ruime speelkamer. De vierde slaapkamer ligt aan de andere kant van deze verdieping en is opgezet als logeerkamer. Ertussen bevinden zich de technische installaties en volop kast- en bergruimte.


De keersluis leidt naar de Sloterplas.

De keersluis leidt naar de Sloterplas. Via de verbinding met de Ringvaart Haarlemmermeer ben je in no-time op het Nieuwe Meer en vaar je moeiteloos naar de grachten van onze hoofdstad.


Ook jouw huis verkopen?

Bespaar duizenden euro's en verkoop jouw huis snel.

Voor slechts € 397,- staat jouw huis op bekende Social Media kanalen en andere bekende huizensites in Nederland!


Huis zelf verkopen met onze ondersteuning.

Bespaar duizenden euro's door de rondleidingen zelf te verzorgen, wij doen de rest!


Ontdek hoe óók jij jouw huis kunt promoten en verkopen!


Meer informatie over de makelaar

Promotie en advertenties via Social Media en relevante huizensites leiden tot meer online bezichtigingen en automatisch tot een snelle verkoop.