arrow_drop_up arrow_drop_down

Te koop Anjouin, Frankrijk

Te koop Anjouin, Frankrijk

Landelijk, charmant gerestaureerd huis, zeer rustig gelegen met een woonoppervlakte van 143 m2.

De ruime woonkamer heeft een open haard en een geheel ingerichte open keuken uit 2012.

Achter op het terrein van circa 6094 m2 bevindt zich een bijgebouw dat als berging en/of werkplaats dienst doet. Het terrein is omringd door bomen

Het huis is gelegen in midden Frankrijk, in het departement Indre (regio Centre-Val de Loire), een kleine zeven uur rijden vanaf Utrecht en ruim twee uur vanaf Parijs. Het ligt tussen Romorantin (circa 18 km) en Gracay (circa 10 km), waar mogelijkheden op sportgebied en winkels zijn.

In de royale tuin bevindt zich een grote vijver (circa 1600 m2) met karpers.

Vanuit de serre heeft u toegang tot de garage. De garage biedt plaats voor 1 auto. Op het terrein kunnen meerdere auto’s geparkeerd worden.

vanuit de serre heeft u toegang tot de garage. De garage biedt plaats voor 1 auto. Op het terrein kunnen meerdere auto’s geparkeerd worden.

In de royale tuin bevindt zich een grote vijver (circa 1600 m2) met karpers.

Achter op het terrein van circa 6094 m2 bevindt zich een bijgebouw dat als berging en/of werkplaats dienst doet. Het terrein is omringd door bomen.

Het ligt tussen Romorantin (circa 18 km) en Gracay (circa 10 km), waar mogelijkheden op sportgebied en winkels zijn.

In de omgeving kan men wandelen, fietsen en jagen.

De streek staat bekend om zijn geitenkaas en wijn (o.a. Reuilly en Quincy). In de omgeving kan men wandelen, fietsen en jagen. Er zijn veel mogelijkheden voor dagtochtjes naar natuurgebieden (La Brenne), de kastelen aan de Loire (o.a. Chambord en Chenonceau) en de steden Tours, Chateauroux, Blois, Orleans en Bourges.

Meer vragen over dit huis?

Ook het huis verkopen?

Bespaar duizenden euro's en verkoop jouw huis snel.

Voor slechts € 297,- staat jouw huis op Funda en alle andere bekende huizensites in Nederland!


Wil je ook jouw huis via Funda.nl verkopen, zonder daarvoor een duur makelaarskantoor in te schakelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Via Huispromotie.nl heb je al een volledige advertentie op Funda.nl en het huis komt ook nog eens op Jaap.nl, Huislijn.nl, Marktplaats.nl, kortom alle huizensites in Nederland.  


Ontdek hoe óók jij jouw huis kunt promoten en verkopen!

Meer informatie over de makelaar

Promotie en advertenties via Funda.nl, Social Media en alle relevante huizensites leiden tot meer online bezichtigingen en automatisch tot een snelle verkoop.
Wij maken gebruik van cookies