arrow_drop_up arrow_drop_down

Te koop Arnold Hoogvlietstraat 46 Vlaardingen

€ 375.000 k.k.

Te koop Arnold Hoogvlietstraat 46 Vlaardingen

Eigenzinnig woning met veel mogelijkheden

Omschrijving

Als je dit voormalig winkelpand uit 1900 binnenkomt, kom je binnen in een bijzonder grote hal. Niet zomaar een hal, deze ruimte biedt de mogelijkheid om hier een compleet thuiskantoor te maken. Of een gezellige familiespeelkamer waar een heuse pingpongtafel in past. De ruim opgezette hoekwoning heeft een prachtige living van maar liefst 11,5 m lang

met een moderne keuken.

Als je dit voormalig winkelpand uit 1900 binnenkomt, kom je binnen in een bijzonder grote hal.

De ernaast gelegen hal kan ook omgebouwd worden tot een pantry, handig voor voorraad of wijnkasten.

De ernaast gelegen hal kan ook omgebouwd worden tot een pantry, handig voor voorraad of wijnkasten. Op de eerste verdieping bevinden drie slaapkamers, een inloopkast en een zeer ruime badkamer met ligbad en tweede toilet. De badkamer is zo groot dat je er twee aparte badkamers van kunt maken. Een extra slaapkamer toevoegen kan ook, ideaal voor grote gezinnen.

Maar het mooiste is nog een trap op: een waanzinnig dakterras compleet met gemetselde barbecue (ca 42 m2). 

Maar het mooiste is nog een trap op: een waanzinnig dakterras compleet met gemetselde barbecue (ca 42 m2). Helemaal afgeschermd van de buren, kan je lekker genieten van de ondergaande zon.

Kortom, een bijzonder huis met echt veel mogelijkheden... Kom zelf langs om te zien hoe uniek dit voormalig winkelpand is!

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt.

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Vlaardingen, loopafstand van een supermarkt en loopafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 3 minuten rijden.

Indeling: de woning bestaat uit vier kamers waarvan drie slaapkamers. Daarnaast is er een badkamer en een apart toilet te vinden in de woning.

Ook jouw huis verkopen?

Bespaar duizenden euro's en verkoop jouw huis snel.

Voor slechts € 297,- staat jouw huis op Funda en alle andere bekende huizensites in Nederland!


Huis zelf verkopen. Wil je ook jouw huis via Funda.nl verkopen, zonder daarvoor een duur makelaarskantoor in te schakelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Huis verkopen zonder makelaar. Via Huispromotie.nl heb je al een volledige advertentie op Funda.nl en het huis komt ook nog eens op Jaap.nl, Huislijn.nl, Marktplaats.nl, kortom alle huizensites in Nederland.  


Ontdek hoe óók jij jouw huis kunt promoten en verkopen!


Meer informatie over de makelaar

Promotie en advertenties via Funda.nl, Social Media en alle relevante huizensites leiden tot meer online bezichtigingen en automatisch tot een snelle verkoop.
Wij maken gebruik van cookies