arrow_drop_up arrow_drop_down

Te koop Biancaland 91 Den Haag

€ 1.349.000 k.k.

Te koop Biancaland 91 Den Haag

Gelegen in Den Haag ligt deze fraaie en ruime villa aan de Biancaland. De woning heeft een woonoppervlakte van 291 m2 en bevindt zich op een ruim perceel met een oppervlakte van 360 m2. De woning is gebouwd in 2018 en heeft een energielabel A.


Leuk wonen in Den Haag. dat kan goed in deze buurt. Biancaland 91 is gelegen in de buurt Landen. 

Omgeving

De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Den Haag, loopafstand van een supermarkt en loopafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 5 minuten rijden.

Indeling

de woning bestaat uit acht kamers waarvan zeven slaapkamers. Daarnaast zijn er twee badkamers en 3 aparte toiletten aawezig. Onder architectuur gebouwde riante, vrijstaande en moderne stadsvilla uit 2018. De gehele woning is ruim opgezet met veel privacy op een groot kavel (360 m2 – erfpacht eeuwigdurend afgekocht). Het huis is gebouwd met luxe en duurzame materialen en is zeer energiezuinig.

De combinatie van het riante en chique huis met de ruime tuin, vele terrassen, privacy en natuur is uniek te noemen binnen een stad als Den Haag.
Het pand ligt in een kindvriendelijke straat in een groene wijk op korte afstand van de noordelijke rondweg en de belangrijkste snelwegen (N44/A44, A4 en A12). Ook de bereikbaarheid via het OV is optimaal (zowel tram, trein en bus).


Diverse lokale en internationale scholen op loopafstand (the British School, College St. Paul) en op een paar minuten fietsen/rijden van MCH-Ziekenhuis Antoniushove. Het ligt nabij diverse winkels en winkelcentra, inclusief de nieuwe “Mall of the Netherlands” dat naast vele winkels en supermarkten binnenkort ook bioscopen en 4.000 gratis P bevat. 


Ook jouw huis verkopen?

Bespaar duizenden euro's en verkoop jouw huis snel.

Voor slechts € 297,- staat jouw huis op Funda en alle andere bekende huizensites in Nederland!


Huis zelf verkopen. Wil je ook jouw huis via Funda.nl verkopen, zonder daarvoor een duur makelaarskantoor in te schakelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Huis verkopen zonder makelaar. Via Huispromotie.nl heb je al een volledige advertentie op Funda.nl en het huis komt ook nog eens op Jaap.nl, Huislijn.nl, Marktplaats.nl, kortom alle huizensites in Nederland.  


Ontdek hoe óók jij jouw huis kunt promoten en verkopen!


Meer informatie over de makelaar

Promotie en advertenties via Funda.nl, Social Media en alle relevante huizensites leiden tot meer online bezichtigingen en automatisch tot een snelle verkoop.
Wij maken gebruik van cookies