Te koop Boekelose Stoomblekerij 72 Enschede

Te koop Boekelose Stoomblekerij 72 Enschede

€ 700.000 k.k.

Te koop Boekelose Stoomblekerij 72 Enschede

Sinds 2009 is er in Boekelo een bijzondere nieuwe wijk ontstaan met woningen en appartementen; deze laatste in historische panden. Dit industriele erfgoed, langs de spoorzone, van de voormalige Stoomblekerij is uniek en beeldbepalend voor de Bleekerij.  

 

Het Ketelhuis maakt hier onderdeel van uit. Met behoud van de fraaie gevel blijft het historische karakter van het gebouw gehandhaafd. Achter de gevel is een compleet nieuw gebouw gerealiseerd van 6 appartementen en 1 penthouse, allen voorzien van een dakterras. Bij het penthouse behoren 2 parkeerplaatsen.  

 

Het penthouse beslaat de volledige vierde verdieping en is uitzonderlijk ruim met maar liefst 237 m² woonruimte en een dakterras van 24 m² op het zuidoosten.

Sinds 2009 is er in Boekelo een bijzondere nieuwe wijk ontstaan met woningen en appartementen; deze laatste in historische panden.

Indeling penthouse:  


Lift eindigt op overloop vierde verdieping; ruime hal, toilet met urinoir en fontein, bergruimte met opstelplaats voor wasmachine en droger, c.v.-ruimte, riante woonkamer met toegang tot het fraaie dakterras, ruime woonkeuken, 3 ruime slaapkamers, badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel, afzonderlijk is er een 2e toiletruimte. De woonkamer en grootste slaapkamer zijn voorzien van een airco.

 

De riante woonkamer met aansluitend het fraaie dakterras geeft u een adembenemend uitzicht over de Bleekerij en de prachtige omgeving van Boekelo. De open keuken is in april 2020 compleet vernieuwd inclusief een AGA-fornuis. 

 

Bijzonderheden:  


Bijzonderheden:  

- Penthouse op historische locatie. 

- Woonoppervlakte penthouse 237 m², buitenruimte 24 m².  

- De penthouse beschikt over 2 parkeerplaatsen. 

- Het appartementencomplex is voorzien van een liftinstallatie. 

- Gerenoveerd in 2010: dus prima geïsoleerd, hoog wooncomfort en lage stookkosten!  

- Heerlijke ligging aan een rustige straat zonder doorgaand verkeer!  

 

Het penthouse beschikt over een video-intercominstallatie, aparte berging op de begane grond, twee eigen parkeerplaatsen aan de voorzijde van het complex, beide op een afgesloten parkeerterrein. De servicekosten bedragen € 267,16 per maand.