arrow_drop_up arrow_drop_down

Te koop Brabanthoeven 194 Rosmalen

€ 242.000 k.k.

Te koop Brabanthoeven 194 Rosmalen

COMPLETE EN GOED ONDERHOUDEN TUSSENWONING MET 2 SLAAPKAMERS EN EEN TUIN OP HET OOSTEN, OP EEN PRETTIGE LOCATIE IN DE WIJK 'SPARRENBURG


Het eerste wat u opvalt in deze wijk is het vele groen en de grote diversiteit aan woningen

Deze woning ligt in de zeer kindvriendelijke wijk "Sparrenburg". Sparrenburg is een wijk die in de jaren '80 is opgezet

Deze woning ligt in de zeer kindvriendelijke wijk "Sparrenburg". Sparrenburg is een wijk die in de jaren '80 is opgezet. Het eerste wat u opvalt in deze wijk is het vele groen en de grote diversiteit aan woningen. Over het algemeen wonen er in deze wijk jonge gezinnen. De kinderen kunnen zich prima vermaken op één van de vele kinderspeelplaatsen die Sparrenburg rijk is.

De ligging van deze woning is centraal ten opzichte van het station, schoolvoorzieningen, maar ook ten opzichte van het centrum van Rosmalen.

De ligging van deze woning is centraal ten opzichte van het station, schoolvoorzieningen, maar ook ten opzichte van het centrum van Rosmalen. In dit centrum vindt u alle dagelijkse voorzieningen zoals horecagelegenheden, winkels en een cultureel centrum.


Over het algemeen wonen er in deze wijk jonge gezinnen. 

De autowegen A59 en A2 zijn binnen enkele autominuten bereikbaar. Geeft u de voorkeur aan wandelen in de bossen of de zandverstuiving? U loopt er zo naar toe. 

Ook jouw huis verkopen?

Bespaar duizenden euro's en verkoop jouw huis snel.

Voor slechts € 297,- staat jouw huis op Funda en alle andere bekende huizensites in Nederland!


Huis zelf verkopen. Wil je ook jouw huis via Funda.nl verkopen, zonder daarvoor een duur makelaarskantoor in te schakelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Huis verkopen zonder makelaar. Via Huispromotie.nl heb je al een volledige advertentie op Funda.nl en het huis komt ook nog eens op Jaap.nl, Huislijn.nl, Marktplaats.nl, kortom alle huizensites in Nederland.  


Ontdek hoe óók jij jouw huis kunt promoten en verkopen!


Meer informatie over de makelaar

Promotie en advertenties via Funda.nl, Social Media en alle relevante huizensites leiden tot meer online bezichtigingen en automatisch tot een snelle verkoop.
Wij maken gebruik van cookies