arrow_drop_up arrow_drop_down

Verkocht

Burchtstraat 35 6587 BB Middelaar

€ 329.500 k.k.

Middelaar

Gelegen in rustige Mook en Middelaar ligt deze vrijstaande en ruime eengezinswoning in de Burchtstraat.

De woning heeft een woonoppervlakte van 121 m2 en bevindt zich op een ruim perceel met een totale oppervlakte van 439 m2. De woning is tevens volledig onderkelderd waardoor er veel extra ruimte is gecreëerd voor hobby/fitness/werk kamers.

Kindvriendelijke buurt

De woning is gelegen in het dorp Middelaar, dit dorpje ligt in de nabijheid van recreatieplas de Mookerplas en het mooie wandelgebied de Diepen en Jansberg. Het is een kindvriendelijke buurt en op loop afstand van de basisschool Sterrenschool Eigenwijs. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 7 minuten rijden. Nijmegen ligt op 20 min rijden.

De woning bestaat uit zes kamers

De tuin is opnieuw aangelegd 

De hal geeft toegang tot de kelder (vaste trap), eerste verdieping, de woonkamer en beschikt over een toilet.
De woonkamer is zeer ruim en licht en staat direct in verbinding met een grote open keuken. Deze ruimte geeft toegang tot de tuin/het terras middels opslaande deuren.

De badkamer is voorzien van ruime douche

Indeling

Kelder
Het huis is volledig onderkelderd en verdeeld in 3 ruimtes. Ideaal voor opslag voorraden/speelkamer/fitnesskamer/extra werkkamer. Ruimtes zijn voorzien van laminaat, verwarming en elektrisch ventilatiesysteem.
In de kelder bevindt zich de warmte (opgiet) sauna, met ingebouwde infrarood functie en geluidsinstallatie.

De tuin
De tuin is in het voorjaar opnieuw aangelegd in samenwerking met en naar een ontwerp van tuincentrum De Kroon, Milsbeek. Deze is voorzien van een nette degelijke overkapping, heerlijk plek om een extra buitenkamer/ loungehoek te zetten. Er bevindt zich tevens een opbergschuur.
De oprit aan de voorijde van het huis geeft ruimte voor maar liefst 3 auto's.

Algemeen
Het huis is voorzien van kunstof kozijnen, muv de tuindeuren en kozijnen woonkamer, deze zijn van hout.
Het gehele huis is voorzien van dubbele beglazing. De woning is gebouwd in 1982 en heeft een energielabel B.

Meer vragen over dit huis?

Bespaar duizenden euro's en verkoop jouw huis snel.

Voor slechts € 297,- staat jouw huis op Funda en alle andere bekende huizensites in Nederland!


Wil je ook jouw huis via Funda.nl verkopen, zonder daarvoor een duur makelaarskantoor in te schakelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Via Huispromotie.nl heb je al een volledige advertentie op Funda.nl en het huis komt ook nog eens op Jaap.nl, Huislijn.nl, Marktplaats.nl, kortom alle huizensites in Nederland.  


Ontdek hoe óók jij jouw huis kunt promoten en verkopen!

Meer informatie

Promotie en advertenties via Funda.nl, Social Media en alle relevante huizensites leiden tot meer online bezichtigingen en automatisch tot een snelle verkoop.
Wij maken gebruik van cookies