Te koop Calle Hans Holbein 40 Javea, Spanje

Te koop Calle Hans Holbein 40 Javea, Spanje

Te koop Calle Hans Holbein 40 Javea, Spanje

Luxe Villa met een prachtig zicht op bergen en zee in Javea te koop.
Deze, in 2014 in gebruik genomen luxueuze droomvilla is in gebruik genomen is gebouwd om om een speciaal lichtconcept te creëren, genietend van het adembenemende panoramische uitzicht in elke zone, zowel binnen als buiten.
Vanaf de eerste stap die men in Villa Dionisio (Griekse God) zet is men onder de indruk van de grote open ruimtes en het heldere lichtgevoel.
Villa Dionisio is gebouwd op een grondstuk van 1500m2 met een bewoonbaar oppervlak van 364m2. De villa heeft 4 dubbele slaapkamers met badkamers en suite, (de hoofdslaapkamer heeft een walk-in garderobe) een heldere eet- en woonkamer met een zeer luxe moderne complete Italiaanse designkeuken evenals een fantastische fitness en Spa en ook nog luxe terrassen om te genieten van het panorama van Javea, de berg Montgo en de Middellandse zee.

De Villa is verdeeld over drie verdiepingen,met op de begane grond de woonruimte, een slaapkamer met eigen badkamer en meerdere terrassen met directe toegang tot het verwarmde infinity zwembad en de makkelijk te onderhouden tuinen rondom de villa. De tuin biedt veel ruimte om zowel van de zon als van de schaduw te kunnen genieten. U kan ook gebruik maken van de zomerkeuken met gas BBQ, magnetron ,etc.

Via een trap kunt u zich begeven naar de eerste verdieping waar zich drie dubbele slaapkamers, elk met badkamer bevinden en daarenboven elk met zijn eigen privé terras om vandaar te genieten van het prachtige landschap, van de Mediterriaanse parel Javea en het zicht op zee. Het zeezicht is adembenemend mooi. Tevens biedt de omgeving de mogelijkheid om te golven. Er zijn maar liefst 6 golfbanen in de directe omgeving.

Op de benedenverdieping bevind zich uw eigen fitness- en spa-ruimte met verwarmde Jacuzzi, infrarood sauna, regen douche, toilet ,en lounge/relaxruimte

Wat denkt u van te genieten van een glas wijn, zittend in het zwembad aan uw eigen pool bar?

Als kers op de taart heeft deze goddelijke luxe Villa o.a.een domotica-systeem, airconditioning d.m.v. een centraal ingebouwde unit, thermostatisch en afzonderlijk regelbaar in elke ruimte, warmtepomp installatie voor warm water en vloerverwarming, zonneboiler, top kwaliteit dubbele beglazing, alarmsysteem met cameras en elektrisch bediende zonneschermen in elke ruimte. De Villa heeft een smaakvolle inrichting van de hoogste kwaliteit.

 Er zijn maar liefst 6 golfbanen in de directe omgeving.

Villa Dionisio is gebouwd op een grondstuk van 1500m2 met een bewoonbaar oppervlak van 364m2.

‘’Villa Dionisio doet zijn naam eer aan als een exclusieve luxe woning waarin u de levensstijl kan hebben van een God''

Contacteer ons voor een bezichtiging van deze exclusieve villa!

Meer vragen over dit huis?

[gravityform id="24" title="false" description="false"]

Ook het huis verkopen?

Wil je ook jouw huis verkopen in het buitenland via Funda, zonder daarvoor een duur makelaarskantoor in te schakelen? 

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Via Huispromotie.nl heb je al een volledige advertentie op Funda.nl en het huis komt ook nog eens op Jaap.nl, Huislijn.nl, Marktplaats.nl, kortom alle huizensites in Nederland.  


Ontdek hoe óók jij jouw huis kunt promoten en verkopen!

Lees meer huis verkopen in het buitenland

Meer informatie over de makelaar

Promotie en advertenties via Funda.nl, Social Media en alle relevante huizensites leiden tot meer online bezichtigingen en automatisch tot een snelle verkoop.