arrow_drop_up arrow_drop_down

Te koop:

Castellumstraat 60 Alphen aan den Rijn

€ 325.000 k.k.

Te koop Castellumstraat 60 Alphen aan den Rijn

Op zoek naar een instap-klaar, ruim en volledig gerenoveerd appartement in het centrum van Alphen aan den Rijn?

Castellumstraat 60 in het appartementencomplex Palatijn is nu te koop!

Alles klopt en is af, u kunt er zo in. Het appartement is in 2018 volledig vernieuwd. Niet alleen de moderne keuken en badkamer zijn een eyecatcher, ook de slimme verlichting van Philips Hue is in het hele appartement terug te vinden. Het appartement ligt op de 1e woonlaag die direct aan de ruime en mooi ingerichte binnentuin grenst. Via de openslaande deuren in ieder vertrek heb je direct toegang tot deze tuin of het terras.

Het appartement is voorzien van automatisch luchtcirculatiesysteem met af- en toevoer

Indeling

Entree via binnentuin op de 1e verdieping. Hal met toegang tot meterkast en ruime toilet. Inbouwtoilet met fonteintje (Villeroy & Boch). Aan de voorzijde van het pand ligt een sfeervolle woonkamer met 3 grote ramen op het zuiden waarvan alle 3 met openslaande deuren naar het terras. De woonkamer is voorzien van een open-keuken met tevens een grote raampartij die toegang geeft tot de binnentuin. Dit zorgt voor veel licht en geeft in de zomer een heerlijk ruim buitengevoel. De in 2018 geplaatste keuken (met overdraagbare garantie tot 2025 _ de Knikker) is voorzien van een luxe kookeiland met een werkblad van het merk Dekton.

Vanuit de woonkamer is er toegang naar een hal met daarin toegang naar de badkamer en 2 slaapkamers. De luxe badkamer is in 2018 volledig vernieuwd en beschikt over een luxe en ruime inloop (regen)douche met ingebouwde mat zwarte kranen. Het eikenhouten wastafelmeubel heeft 2 witte kommen als wastafel met beide ingebouwde mat zwarte kranen. Aan de zuidzijde ligt een ruime slaapkamer met 2 grote raampartijen welke allebei via openslaande deuren toegang geven tot het zonnige terras op het zuiden. De andere slaapkamer grenst direct aan de sfeervolle binnentuin met tevens een grote raampartij en openslaande deuren naar buiten.

Bewonersdek

In het complex is een privé parkeerplek op het afgesloten bewonersdek. Daarnaast bevindt zich op -1 een eigen berging. Ook biedt het netjes onderhouden complex toegang tot een afgesloten fietsenstalling voor bewoners.

Bijzonderheden

- Keuken en badkamer vernieuwd in 2018
- Woonkamer in 2018 voorzien van nieuwe eiken houten vloer
- Volledig woning (plafond en muren) voorzien van nieuwe stuclaag (gladde structuur)
- Vrijwel hele woning voorzien van Philips Hue LED verlichting met slimme bediening
- Overdekte terras op het zuiden voorzien van hardhouten vlonder (2019) en buitenverlichting
- Appartement is voorzien van automatisch luchtcirculatiesysteem met af- en toevoer
- Binnendeuren (breedte 930mm) en matzwart deurbestek vernieuwd in 2018
- Alle raampartijen op het zuiden hebben beschikking over elektrisch bedienbare zonneschermen

Ook jouw huis verkopen?

Bespaar duizenden euro's en verkoop jouw huis snel.

Voor slechts € 297,- staat jouw huis op Funda en alle andere bekende huizensites in Nederland!


Wil je ook jouw huis via Funda.nl verkopen, zonder daarvoor een duur makelaarskantoor in te schakelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Via Huispromotie.nl heb je al een volledige advertentie op Funda.nl en het huis komt ook nog eens op Jaap.nl, Huislijn.nl, Marktplaats.nl, kortom alle huizensites in Nederland.  


Ontdek hoe óók jij jouw huis kunt promoten en verkopen!

Meer informatie over de makelaar

Promotie en advertenties via Funda.nl, Social Media en alle relevante huizensites leiden tot meer online bezichtigingen en automatisch tot een snelle verkoop.
Wij maken gebruik van cookies