arrow_drop_up arrow_drop_down

Te koop Da Costakade 333 Amsterdam

€ 520.000 k.k.

Te koop Da Costakade 333 Amsterdam

Wonen op het water, vrijheid en rust, midden in Amsterdam. In de geliefde Da Costabuurt, een rustig gedeelte van het bruisende Oud-West, bieden wij deze mooie woonark te koop aan. De ark ligt aan de zonnige zijde van de Da Costakade.

Betonnen woonark met houten opbouw met een afmeting van +/- 17,20 x 6,00 meter gelegen aan de da Costakade 333.

Omgeving

Het centrum, de Jordaan, de Food-hallen, het Vondelpark, het ligt allemaal op loopafstand. In de Kinkerstraat, de Bilderdijkstraat en op de Elandsgracht is een groot aanbod aan winkels en delicatessenzaken te vinden. Hippe uitgaansgelegenheden, gezellige cafés en restaurants liggen tevens op een steenworp afstand. De woonark is per auto prima bereikbaar vanaf de ringweg A-10. De openbaar vervoersvoorzieningen zijn op loopafstand te vinden op de Bilderdijkstraat en de Kinkerstraat. Fietsend bereikt u het Centraal Station in tien minuten.

Indeling

De woonkamer heeft een groot raamoppervlak met openslaande ramen naar het water. De ruimte, inclusief open keuken, heeft veel lichtinval en er is daardoor veel 'waterbeleving'. De keuken is voorzien van kookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en een ruime koel-vriescombinatie. Verder zijn er nog 3 slaapkamers en een fijne badkamer met o.a. ruime douche en toilet. Het bruto vloeroppervlak van de ark is 92,4 m2

Omdat het een woonark betreft hoeft u geen overdrachtsbelasting te betalen.

Woningdelen is mogelijk. Door de gemeente is een vergunning afgegeven voor het omzetten van één zelfstandige woonruimte in drie onzelfstandige woonruimten.


Ook jouw huis verkopen?

Bespaar duizenden euro's en verkoop jouw huis snel.

Voor slechts € 297,- staat jouw huis op Funda en alle andere bekende huizensites in Nederland!


Huis zelf verkopen. Wil je ook jouw huis via Funda.nl verkopen, zonder daarvoor een duur makelaarskantoor in te schakelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Huis verkopen zonder makelaar. Via Huispromotie.nl heb je al een volledige advertentie op Funda.nl en het huis komt ook nog eens op Jaap.nl, Huislijn.nl, Marktplaats.nl, kortom alle huizensites in Nederland.  


Ontdek hoe óók jij jouw huis kunt promoten en verkopen!


Meer informatie over de makelaar

Promotie en advertenties via Funda.nl, Social Media en alle relevante huizensites leiden tot meer online bezichtigingen en automatisch tot een snelle verkoop.
Wij maken gebruik van cookies