Te koop

De Bollen 13 Makkum

€ 879.500 k.k.

Te koop De Bollen 13 Makkum


Strandvilla De Bollen 13 Makkum.

Schitterend gelegen op een bijzonder mooie en unieke locatie direct aan het IJsselmeerstrand met fascinerend, weids uitzicht over strand en IJsselmeer. Deze Strandvilla is voorzien van alle gemakken en beschikt over een heerlijk, zonnig terras.


Schitterend gelegen op een bijzonder mooie en unieke locatie direct aan het IJsselmeerstrand met fascinerend, weids uitzicht over strand en IJsselmeer.

De woonkamer is heerlijk ruim en zeer licht door de tot aan het plafond hoge doorlopende raampartij. 


Indeling: entree op de eerste verdieping met meterkast en trap naar de begane grond, waar de slaapkamers zich bevinden. De woonkamer is heerlijk ruim en zeer licht door de tot aan het plafond hoge doorlopende raampartij. Er is een grote open keuken met granieten aanrechtblad. Het hardhouten terras is ruim en beschut. Een trap verbindt het terras met de grote achtertuin die geleidelijk overgaat in het duingebied met daarachter het privéstrand. U heeft een prachtig uitzicht over het strand en IJsselmeer vanaf het royale balkon. Met helder weer kunt u de overkant zien liggen, Grenzend aan het strand, is het de ideale plek voor surfers om direct op te kunnen stappen.

Ruime luxe badkamer voorzien van een ligbad, 2 design wastafels en 2  luxe douches.

Begane grond:  hal, 3 slaapkamers elk voorzien van een deur naar de achtertuin. Ruime luxe badkamer voorzien van een ligbad, 2 design wastafels en 2  luxe douches. Verder beschikt de villa nog over een extra badkamer, met Turkse sauna en twee wastafels. Ook is de villa voorzien van een zeer ruime berging, eventueel te gebruiken als 4e slaapkamer.
De achtertuin gaat geleidelijk over in het duingebied met daarachter het privé strand. Aan de voorzijde kunnen 3 auto's geparkeerd worden. Oppervlakte eigen grond 696m².

De woning kent uitstekende verhuurmogelijkheden.

De woning kent uitstekende verhuurmogelijkheden. De Strandvilla's behoren tot de best verhuurde woningen op het Beach Resort.
U bent welkom voor een uitgebreide bezichtiging; kom zelf ervaren dat het vanuit deze villa heerlijk genieten is van strand, zon, wind en water. Prijs: € 879.500,-- k.k. Aanvaarding in overleg. 


Ook jouw huis verkopen?

Bespaar duizenden euro's en verkoop jouw huis snel.

Voor slechts € 397,- staat jouw huis op bekende Social Media kanalen en andere bekende huizensites in Nederland!


Huis zelf verkopen met onze ondersteuning.

Bespaar duizenden euro's door de rondleidingen zelf te verzorgen, wij doen de rest!


Ontdek hoe óók jij jouw huis kunt promoten en verkopen!Meer informatie over de makelaar

Promotie en advertenties via Social Media en relevante huizensites leiden tot meer online bezichtigingen en automatisch tot een snelle verkoop.
arrow_drop_up arrow_drop_down