arrow_drop_up arrow_drop_down

Te koop:

Diaconessenplein 78 Haarlem

€ 200.000 k.k.

Diaconessenplein 78 Haarlem

Zeer nette 2-kamer appartement mét tuin en op een centrale locatie in het centrum van Haarlem!

op 5 minuten afstand van het centrum in Haarlem

Dit appartement, met 32 m2 woonoppervlakte, is zeer gunstig gelegen in het centrum van Haarlem. Het stadspark Haarlemmerhout en het centrum van Haarlem, Haarlemmerhoutkwartier, op steenworpafstand.

Indeling

Vanuit de ruime woonkamer vindt je de keuken, toegang tot de slaapkamer en de ruime tuin. De tuin is gelegen op het westen, waardoor je grotendeels van de dag kunt genieten van de zon.

De badkamer is voorzien van een luxe douchemeubel, waarbij je zelfs kunt genieten de diverse stralen en de muziek tijdens het douchen. Zeker een pluspunt!

De omgeving

In de directe omgeving bevinden zich zeer mooie en chique herenhuizen omgeven door veel groen.
Op 5 minuten loopafstand bereik je het centrum van het gezellige Haarlem, waar je de winkels, restaurants en drukte kunt vinden.
Tevens zijn Zandvoort en Bloemendaal in de directe omgeving goed te bereiken. En de uitvalswegen richting Amsterdam, Schiphol, Rotterdam en Den Haag.

Ook jouw huis verkopen?

Bespaar duizenden euro's en verkoop jouw huis snel.

Voor slechts € 297,- staat jouw huis op Funda en alle andere bekende huizensites in Nederland!


Wil je ook jouw huis via Funda.nl verkopen, zonder daarvoor een duur makelaarskantoor in te schakelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Via Huispromotie.nl heb je al een volledige advertentie op Funda.nl en het huis komt ook nog eens op Jaap.nl, Huislijn.nl, Marktplaats.nl, kortom alle huizensites in Nederland.  


Ontdek hoe óók jij jouw huis kunt promoten en verkopen!

Meer informatie over de makelaar

Promotie en advertenties via Funda.nl, Social Media en alle relevante huizensites leiden tot meer online bezichtigingen en automatisch tot een snelle verkoop.
Wij maken gebruik van cookies