Te koop Dopheide 46 Meijel

Te koop Dopheide 46 MeijelVerrassend ruime en instapklare woning met vrije achterom. Gelegen aan een zeer rustige straat met alleen bestemmingsverkeer. Op loopafstand (200 tot 400 meter) van het centrum van Meijel, een supermarkt, de basisschool en de sporthal. Tevens een speeltuintje schuin achter gelegen.

De badkamer is in 2015 geheel gemoderniseerd en de eet- / woonkeuken is in 2017 gerestyled. De aanbouw aan zijkant en achterzijde zorgt voor ruime en prettige leefruimte, met diverse zit- en leefgedeeltes. Hier is fijn contact mogelijk, maar de ruimtes zijn ook los van elkaar te gebruiken. De woning beschikt over drie prettige slaapkamers, een gemoderniseerde badkamer en een vaste trap naar een ruime zolder met oneindig veel mogelijkheden. Ook aan berging is gedacht, zowel binnen als buitenshuis.


Verrassend ruime en instapklare woning met vrije achterom.

Binnenkomst in de entreehal met meterkast en garderobe in een nis, trapopgang en toegang tot de woonkamer. 


Begane grond
Binnenkomst in de entreehal met meterkast en garderobe in een nis, trapopgang en toegang tot de woonkamer. De royale woonkamer heeft een tegelvloer met comfortabele vloerverwarming welke tevens doorloopt in de aanbouw. Door een boog-doorgang heeft de woonkamer een halfopen verbinding met de keuken, waardoor het vloeroppervlak zeer ruim is.

In de royale aanbouw vindt u onder andere de eet- / woonkeuken, voorzien van alle gemakken als gas-kooktoestel, afzuigkap, koelkast, vriezer, vaatwasser, magnetron en elektrische oven. Vanuit de keuken komt u in een multifunctionele ruimte met een tweede aanrechtblok, aansluitingen voor witgoed en een extra geiser welke de benedenverdieping voorziet van warm water. Tevens is hier het toilet gesitueerd. Thans doet deze ruimte dienst als chill-room, maar deze is ook uitstekend geschikt om bijvoorbeeld een kinder-speelkamer, kantoor- of praktijkruimte met wachtruimte te realiseren.

Vanuit de multifunctionele ruimte komt u aan de ene zijde in een portaaltje met ruime opbergkasten en aan de andere zijde in de achtertuin.

De gehele benedenverdieping is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing en afgewerkt met strak spuitwerk.

Eerste verdieping
Via de trapopgang is de 1e verdieping te bereiken, welke toegang biedt tot drie nette slaapkamers en de moderne badkamer. De slaapkamers zijn voorzien van spuitwerk en een prima vloerafwerking. De verdieping is uitgevoerd met houten kozijnen met enkel glas en rolluiken. De badkamer beschikt over een ruime douche, een tweede toilet en een wastafel met meubel.

Tweede verdieping
Via een vaste trap is de zolder bereikbaar. Op dit moment is deze ruimte in gebruik als bergruimte, maar de mogelijkheid bestaat om hier bijvoorbeeld een vierde slaapkamer, kantoorruimte, of hobbyruimte te realiseren. Op deze verdieping is ook de opstelplaats voor wasmachine, droger en de cv-ketel (2009 Vaillant HR-solide),

De tuin van dit zeer fraaie woonhuis is 105m2 groot en een heerlijke plek om te vertoeven.

Tuin
De tuin van dit zeer fraaie woonhuis is 105m2 groot en een heerlijke plek om te vertoeven. Gelegen op het zuidwesten biedt deze een warme plek tijdens de eerste lentedagen, maar, met een terras met natuurlijke schaduw ook een heerlijk koele plek tijdens hete zomerdagen.
Verder is er een houten tuinhuisje dat dienst doet als berging voor fietsen en tuinspullen.
Aan de zijgevel van de woning is een carport en een ruime oprit. In de straat zijn tevens nog voldoende openbare parkeervoorzieningen aanwezig.

Samenvattend


- Riante woonkamer met aanbouw aan zijkant en achterzijde;
- Gelegen in een fijne en rustige woonomgeving, op loopafstand van centrum, basisschool en sporthal;
- Stijlvolle keuken;
- Keurige badkamer;
- Vaste trap naar zolder;


Ook jouw huis verkopen?

Bespaar duizenden euro's en verkoop jouw huis snel.

Voor slechts € 397,- staat jouw huis op bekende Social Media kanalen en andere bekende huizensites in Nederland!


Huis zelf verkopen met onze ondersteuning.

Bespaar duizenden euro's door de rondleidingen zelf te verzorgen, wij doen de rest!


Ontdek hoe óók jij jouw huis kunt promoten en verkopen!


Meer informatie over de makelaar

Promotie en advertenties via Social Media en relevante huizensites leiden tot meer online bezichtigingen en automatisch tot een snelle verkoop.