arrow_drop_up arrow_drop_down

Te koop Dorpsstraat 28 / 28A Zieuwent

€ 279.000 k.k.

Te koop Dorpsstraat 28 / 28A Zieuwent

Grote, VRIJSTAANDE woning uit het jaar 1918, met bedrijfsruimte en geschikt te maken voor dubbele bewoning. De woning is gelegen op een rustige, unieke plek, omringt door een grote tuin met boomgaard in hartje Zieuwent. Het biedt vele mogelijkheden tot het realiseren van een droomhuis met daarbij opslag of verhuuropties, een eigen werkplaats of bedrijfje, e.d.

Op loopafstand van verschillende winkels waaronder de Spar - Openbaar vervoer voor de deur

Indeling Nr.28

Binnenkomst in de hal, met links de keuken met aansluitend aan de keuken de eetkamer. Met aan de rechterkant toegang tot een ouderwetse opkamer en een kelder. Aansluitend aan de opkamer bevindt zich de woonkamer met houtkachel en aansluitend de voormalige bakkerij. Achter de bakkerij bevindt zich het halletje met toegang tot de zolder/opslagruimte (van de voormalige bakkerij) en eveneens een kantoortje/slaapkamer aan de rechterhand.

Op de 1e etage bevinden zich 4 slaapkamers, badkamer en de opbergruimte.
Aan de linkerkant bevindt zich de badkamer met toilet en ligbad (gedateerd) met daarnaast een royale slaapkamer plus vaste kast. Tegenover de badkamer zijn nog twee slaapkamers met daarnaast een zeer royale zitkamer/slaapkamer, voorzien van een grote vaste kast, met uitzicht op de Kathedraal van de Achterhoek. Bovenaan de trap is een overloop met een CV combi ketel en opbergruimte.

Indeling Nr.28 A

Woning 28A is gelijkvloers, er bevinden zich 4 kamers in, een grote badkamer, de garage en een grote bergruimte met een aparte douche en toilet (gedateerd). In deze woning moeten de handen uit de mouwen gestoken worden maar dan kan er ook een mooie woning/ werkplaats gecreëerd worden

Tuin

De tuin is opnieuw aangelegd en ligt rondom nr28 en 28A met aan de zonnige zuidzijde een groot grasveld met zandbak en fietspad er omheen. De noordzijde is voorzien van een boomgaard, bessenstruiken, notenbomen, een kruidentuin, schuurtje en ruime zit/eet/speelplaats. De oostzijde is nog open en zeer geschikt voor moestuin of terras. De westzijde is voorzien van een lange betegelde oprit.

Ook jouw huis verkopen?

Bespaar duizenden euro's en verkoop jouw huis snel.

Voor slechts € 297,- staat jouw huis op Funda en alle andere bekende huizensites in Nederland!


Huis zelf verkopen. Wil je ook jouw huis via Funda.nl verkopen, zonder daarvoor een duur makelaarskantoor in te schakelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Huis verkopen zonder makelaar. Via Huispromotie.nl heb je al een volledige advertentie op Funda.nl en het huis komt ook nog eens op Jaap.nl, Huislijn.nl, Marktplaats.nl, kortom alle huizensites in Nederland.  


Ontdek hoe óók jij jouw huis kunt promoten en verkopen!


Meer informatie over de makelaar

Promotie en advertenties via Funda.nl, Social Media en alle relevante huizensites leiden tot meer online bezichtigingen en automatisch tot een snelle verkoop.
Wij maken gebruik van cookies