Te koop Elfde Wijk 40 aR29 Rheezerveen

Te koop

Elfde Wijk 40 aR29 Rheezerveen

€ 149.500k.k.

Te koop Elfde Wijk 40 aR29 Rheezerveen

Deze wit geschilderde en compleet gerenoveerde stenen vakantie bungalow is met grote zorg en aandacht op het kleinste detail afgewerkt, deze woning uit 1978 is feitelijk in nieuwstaat. Het dak, de keuken, de vloer en het complete interieur is volledig nieuw.
De woning is uniek, compleet en echt helemaal af. Het staat op een bosperceel, 503 vierkante meter erfpachtgrond, een zeer bijzonder stukje bos. Het park waarin het huisje staat telt 75 bosperceeltjes heeft een actief bestuur met een aantal regels die rust en netheid bevorderen. Het park ligt in bos, men kan direct de boswandeling starten bij de voordeur.


Deze wit geschilderde en compleet gerenoveerde stenen vakantie bungalow is met grote zorg en aandacht op het kleinste detail afgewerkt, deze woning uit 1978 is feitelijk in nieuwstaat.

Het ligt in het Overijsselse Vechtdal, dichtbij stadjes als Dedemsvaart en Hardenberg en met dichtbij mogelijkheden voor actieve dagbestedingen, pretpark en zwemmogelijkheid


In de directe omgeving liggen veel wandelroutes, fietsroutes en ook een 3tal ATB-routes, daarnaast ook een aantal natuurzwembaden en bijzondere natuurgebieden als de Engbertsdijkvenen niet ver weg.
De woning kan men aan de voorzijde betreden, men komt dan in een ruimte dat is afgetimmerd en waar ook de CV (2017) is weggewerkt, een kapstok en een (uiteraard nieuwe) Bosch wasmachine en droger (serie 6 en 4).
Deze ruimte komt uit in een volgend gangetje waar de open keuken (3,04 x 1,76) is, deze is uitgerust met een vierpits gaskookplaat, afzuiging, vaatwassen, koelkast en combimagnetron en alle kleine keukenapparaten. Het gangetje heeft 3 toegangsdeuren naar de slaapkamers en badkamer (1,97 x 161).
De drie slaapkamers (2,18 x 2,81 en 2,14 x 2,81 en 2,99/1,86 x 2,53/1,25) waarvan de middelste in gebruik is als kastkamer zijn volledig ingericht met uiteraard nieuwe bedden en beddengoed, gordijnen en zonwering, de eerste slaapkamer heeft twee boxsprings (80 x 210) en de masterslaapkamer een vaste onderbouw met lattenbodem, waarbij het bed (180 x 210) valt tussen twee wanden, een heerlijke slaapkamer (zie plattegrond).
Aan de achterzijde van de woning ligt de smaakvol ingerichte woonkamer (6,10 x 3,24), met een buitendeur voorzien van plissé hordeur, ingericht met grote ligbank, met een imitatie haartje (die warmte produceert), verder is het modern met zwarte details ingericht; grote te dimmen design lamp, kast, eettafel en uitgerust met TV en mooie geluidinstallatie.

De potentiële koper is dus, wat dit huis betreft, gericht op kwaliteit en gemak. 

De woning beschikt over een centrale verwarming (2017) en een centrale afzuiging (nieuw), de CV kan middels een smartphone op afstand worden bediend, de afzuiging heeft een automatisch stand die zichzelf in een hogere afzuigstand stelt bij koken en douchen, in de twee slaapkamer zijn plafondventilators aanwezig.
In de achtertuin geniet u van veel privacy een ruim terras en fijne tuinmeubelen, daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om in uw hangmat heerlijk tussen de bomen te ontspannen.
Deze mooie complete woning wordt verkocht aan mensen die er goed voor gaan zorgen. In deze woning behoefd niet(s) geklust of ingericht te worden. De potentiële koper is dus, wat dit huis betreft, gericht op kwaliteit en gemak. Uitsluitend voor serieus geïnteresseerde kopers maken we afspraak voor bezichtiging, uiteraard kan verdere informatie eerst verkregen worden via de mail of telefonisch overleg. De vraagprijs is een minimum, en een uitnodiging om een bod te doen.

Over de opleveringsdatum kan overlegd worden.

Over de opleveringsdatum kan overlegd worden.
Om een compleet overzicht te geven zijn hier de jaarlijkse kosten (2020)
Erfpacht 1600
Forensenbelasting 406
Parkkosten 300
WOZ 311
Waterschap 20
Energie en water 1000
Verzekering 400 

Ook jouw huis verkopen?

Bespaar duizenden euro's en verkoop jouw huis snel.

Voor slechts € 397,- staat jouw huis op bekende Social Media kanalen en andere bekende huizensites in Nederland!


Huis zelf verkopen met onze ondersteuning.

Bespaar duizenden euro's door de rondleidingen zelf te verzorgen, wij doen de rest!


Ontdek hoe óók jij jouw huis kunt promoten en verkopen!Promotie en advertenties via Social Media en relevante huizensites leiden tot meer online bezichtigingen en automatisch tot een snelle verkoop.