arrow_drop_up arrow_drop_down

Te koop

Erica 23 in Wolvega

€ 225.000 k.k.

Erica 23

Gemoderniseerde twee onder een kap woning met garage en een eigen parkeergelegenheid voor de woning. De woning kenmerkt zich door veel ruimte door de vier ruime slaapkamers en de recent bijgebouwde bijkeuken.

Gemoderniseerde twee onder een kap woning

Woning is gebouwd in 1980, heeft dubbel glas, dak- en muurisolatie en zonwering.

Algemeen: de woning is gebouwd in 1980, heeft dubbel glas, dak- en muurisolatie en zonwering. De woning is voorzien van CV en warm water met een Nefit HR combi ketel uit 2014. De besloten achtertuin is op de zonzijde. Recent is het gazon weer nieuw aangelegd. De totale woonoppervlakte van de woning is 127 m2 + 16 m2 (garage).

Indeling

Hal, toilet, woonkamer (31 m2) met tuindeur, ruime werkkast, open keuken (7 m2) met diverse inbouwapparatuur. Een aangebouwde garage die van binnenuit bereikbaar is met bergzolder en een ruime, mooie bijkeuken / berging (13 m2).

Ook jouw huis verkopen?

Bespaar duizenden euro's en verkoop jouw huis snel.

Voor slechts € 297,- staat jouw huis op Funda en alle andere bekende huizensites in Nederland!


Huis zelf verkopen. Wil je ook jouw huis via Funda.nl verkopen, zonder daarvoor een duur makelaarskantoor in te schakelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Huis verkopen zonder makelaar. Via Huispromotie.nl heb je al een volledige advertentie op Funda.nl en het huis komt ook nog eens op Jaap.nl, Huislijn.nl, Marktplaats.nl, kortom alle huizensites in Nederland.  


Ontdek hoe óók jij jouw huis kunt promoten en verkopen!


Meer informatie over de makelaar

Promotie en advertenties via Funda.nl, Social Media en alle relevante huizensites leiden tot meer online bezichtigingen en automatisch tot een snelle verkoop.
Wij maken gebruik van cookies