Te koop Fahrenheitlaan 12 I Utrecht

Te koop

Fahrenheitlaan 12 I, Utrecht

€ 280.000 k.k.

Fahrenheitlaan 12 I Utrecht

Vlakbij het Julianapark, op loopafstand van station Zuilen en diverse voorzieningen en horeca gelegenheden, bieden wij aan een ruim 4 kamer appartement op de 2e verdieping. Er zijn balkons aan de voor en achterzijde (achterzijde op het zuidwesten), deze zijn toegankelijk vanuit meerdere ruimtes. De mogelijkheid bestaat om 1 van de 3 slaapkamers te gebruiken om bijvoorbeeld een grotere badkamer te realiseren of een riante woonkeuken mogelijk te maken.

Een leuke woning met veel potentie in de populaire wijk Zuilen!

Deze woning dient te worden gemoderniseerd. Voor verwarming is er momenteel slechts een enkele gaskachel in de woonkamer. Het ligt dus voor de hand om een nieuwe (combi) CV installatie te plaatsen. Keuken en badkamer zijn gedateerd en eenvoudig. Wel is er sprake van een apart zwevend toilet en is de woning aan de voorzijde voorzien van HR++ glas en aan de achterzijde van dubbel glas dat op korte termijn vanuit de VvE ook zal worden voorzien van HR++.

Op de begane grond van het gebouw bevindt zich een berging van ongeveer 4,5m2.
Als koper van deze woning bent u mede eigenaar van een riante, volledig afgesloten tuin. Deze tuin is uitsluitend toegankelijk voor bewoners en wordt netjes onderhouden vanuit de VvE.
Kortom een leuke woning met veel potentie in de populaire wijk Zuilen.

Let op: dit is een bieden vanaf prijs!

Meer informatie