Te koop Finca El Sueño in Zaruma

Te koop Finca El Sueño in Zaruma

Vraagprijs
Vraagprijs
"Finca" kijkt uit op de bergen en bestaat uit 3 huizen. De huizen staan op 4 hectare eigen land.

Twee huizen kunnen we villa's noemen en deze zijn praktisch nieuw. Het oude oorspronkelijke houten huis is opgeknapt, heeft een ruime werkruimte, woonruimte met keuken, twee slaapkamers een douche en toilet.

null


Eerste villa: Heeft drie slaapkamers met twee badkamers, waarvan de master een badkamer en suite heeft. Beide toiletten in de badkamers hebben een ingebouwd bidet. De villa heeft een ruime living met een moderne open keuken en een zitbar. Ook is er een bijkeuken voor de wasmachine en droger en een ruime porch over de hele breedte van het huis. De villa's zijn voorzien van een krachtige geisers, dus overal warm water. 


Tweede villa: De tweede villla heeft een zeer ruime woonkamer, een ruime keuken met kookeiland, 5 pits gasstel, gastentoilet met bidet; een zeer ruime slaapkamer met een hele grote badkamer en suite inclusief jacuzzi.  Over de hele breedte van het huis is er een halve maan vormige porch. Villa twee heeft een extra wasplaats (met uitstortgootsteen) met warm- en koud stromend water aan de achterkant.

Op het  ontwikkelde land groeien meer dan 15 verschillende soorten fruitbomen (bananen, mandarijnen, sinaasappels, papaja's, ananassen en meer), koffieplanten, cacao, vlinders, vogels, eekhoorns en niet te vergeten je eigen kippen!

Te koop Finca El Sueño in Zaruma

Waarom kiezen voor Spanje, Italië of Frankrijk? Ecuador is veel mooier, veelzijdiger en véél goedkoper.

 • Te koop: Finca ‘El Sueño’ in Zaruma in Ecuador.
 • Vraagprijs: €235.000 / $249.000 (US)

Luxe vrijstaande kant-en-klare villa’s in Ecuador op slechts 800 meter van het centrum van het feeërieke rustige stadje Zaruma. Heeft u altijd al een droom gehad om een villa met een groot stuk land te bezitten? Dan is dit uw kans.

Deze luxe villa’s zijn van alle gemakken voorzien en u kunt direct intrekken. U hoeft alleen nog uw eigen kleding en spullen mee te nemen. De huizen zijn in luxe Europese stijl met o.a. een vaatwasser, jacuzzi, moderne badkamers, bidets, ruime slaapkamers en een prachtig groot terras met een overweldigend uitzicht.

Uiterst geschikt om bijvoorbeeld uw eigen Bed & Breakfast te beginnen in Ecuador!

U leest het goed. Het betreft hier 3 direct bewoonbare huizen. De villa’s zijn naast elkaar gelegen. De huizen bevinden zich op eigen privé terrein en zijn afgesloten. Het pand is beveiligd met alarmsystemen en er is een elektrische poort met afstandsbediening en verlichting langs de oprit. Uw auto kunt u parkeren onder een carport. Altijd al de droom gehad om uw eigen Bed & Breakfast te beginnen? Dan is dit uw kans. U kunt hier direct starten!


Totale woonoppervlakte per villa is ongeveer 200m.

Luxe vrijstaande kant-en-klare villa’s in Ecuador op slechts 800 meter van het centrum van Zaruma.

Zowel de binnen- als buitenkant zijn in perfecte staat.

Op dit moment wordt het landgoed onderhouden door een lokale tuinman die dit voor de nieuwe eigenaren eventueel ook zou kunnen blijven doen.

Beide villa’s hebben een ruimte terras. Zowel de binnen- als buitenkant zijn in perfecte staat. Binnen is alles is geschilderd en voorzien van een prachtige vloer. Alles staat klaar om direct in te trekken.

Huizen hebben zowel 110V als 220V. Tevens is er een krachtige generator geïnstalleerd. Twee satellietschotels zijn met de huizen verbonden. De huizen liggen exact (GPS) op 1000 meter hoogte.

 • Ecuador is een US dollar land met een uitstekende infrastructuur.
 • Heerlijke tropisch klimaat en een prima internetverbinding

  • Vanwege de hoogte, exact 1000m, is het klimaat heerlijk
  • Ecuador is een US dollar land met een uitstekende infrastructuur
  • De flora en fauna van het land behoren tot de mooiste ter wereld
  • Vaste kosten zoals OZB, water en elektra zijn onvergelijkbaar met Nederland
  • Benzineprijs is minder dan de helft
  • Medische zorg staat op hoog niveau en is in principe gratis voor een ieder
  • De KLM vliegt elke dag direct vanuit Amsterdam naar Quito en Guayaquil
  • De huizen liggen exact (GPS) op 1000 meter hoogte
  • Prima internetverbinding  
  • Het sfeervolle stadje Zaruma op slechts 800 meter afstand
  Plan direct een afspraak met de eigenaar

  Neem hieronder contact met ons op

  Deze vrijblijvende informatie is met uiterste zorg samengesteld. Indien deze informatie onjuistheden bevat, kan de makelaar en verkoper geen aansprakelijkheid aanvaarden of enige rechten aan worden verleend. Alle informatie is samengesteld ten doel tot het maken van een afspraak voor een bezichtiging of het uitbrengen van een bod.