arrow_drop_up arrow_drop_down

Te koop Gildestraat 7 Vught

€ 370.000 k.k.

Te koop Gildestraat 7 Vught

Leuke karakterstieke tussenwoning uit 1949 in rustige an groene kindvriendelijke wijk, gelegen tegenover het inmiddels tot dorpsmonument verklaarde Gildehofje, met veel voorzieningen zoals kinderdagverblijven, bassisonderwijs en middelbare school en bustations op loopafstand. Zeer goed verbindingen naar (snel)wegen en treinstation (< 1 km). Er zijn meerdere winkel(centra) op fietsafstand (5-10 min). En tegelijkertjd ben je in 10 min in het Kappelle Bos.

En de Vughtse Heide, de zwemplas De Ijzeren Man zijn op fietsafstand.


De woning is beneden in de jaren 60 verbouwd tot een fourniturezaak en nog weer later is de keuken verplaatst naar de aanbouw. Het woon- en leef oppervlak is met bijna 60 m2 is daardoor ongebruikelijk groot voor zo'n type woning, maar door slim geplaatste lichtvensters en in in 2001 geheel vervangen achterpui in een voor tijdgeeest van het huis passende achterpui is de woning zeer licht. De ruimte beneden bidet zeer goede mogelijkheden voor (meerdere) thuiswerplekken. Over het gehele oppervlake van de woonkamer is fraai frans massief eiken stroken parket gelegd en aan de achterzijde is een gedeeltijke verhoging gemaakt wat de woning zeer verrassend maakt (deze is overigens wel eenvoudig te verwijderen)

De orginele Bruynzeel keuken uit 1949 is in 2007 vervangen, maar wel met de moderne op Piet Zwart gebasserde Bruynzeel variant, met ingebouwde koelkast en vaatwasser en een zeer rustige kleurstelling.
De in het straatbeeld wat storende voormalige etalge-ruit is in 2016 vervangen door een meer bij de woning passende deeld-vensters die open kunnen. Toen zijn ook de grote glazen pui in de keuken en het kozijn van de slaapkamer aan de voorkant. De woonkamer aan de voorkant beschikt over een fraai Franse openhaard en een franse art deco houtkachel aan de achterzijde van de woonkamer.
De woning is verder voorzien van in 2012 vervangen HR-plus CV ketel, met radiatoren in alle kamers.

De woning is goed onderhouden en recentelijk aan de gehele binnenzijde geverfd.
Op de eerste verdieping is een sober uitgevoerde badkamer met aansluitng voor een wasmachine, daarnaast een grote ouder slaapkamer en twee ruime kinderkamers. Deze zijn geheel met houten planken bekleed. Ook is daar de vaste verbinding naar de zolder, ook geheel bekleed.

Als gevolg van de uitbouwingen is er natuurlijk van de 140 m2 kavel maar een kleine tuin aan de achterzijde over. En hoewel het grootste gedeelte met orginele waalse klinkers bestraat is, biedt het door het vele groen en volwassen bommen zeer veel schauwrijke plekjes waar je heerlijk in alle privacy kan zitten.


Ook jouw huis verkopen?

Bespaar duizenden euro's en verkoop jouw huis snel.

Voor slechts € 297,- staat jouw huis op Funda en alle andere bekende huizensites in Nederland!


Huis zelf verkopen. Wil je ook jouw huis via Funda.nl verkopen, zonder daarvoor een duur makelaarskantoor in te schakelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Huis verkopen zonder makelaar. Via Huispromotie.nl heb je al een volledige advertentie op Funda.nl en het huis komt ook nog eens op Jaap.nl, Huislijn.nl, Marktplaats.nl, kortom alle huizensites in Nederland.  


Ontdek hoe óók jij jouw huis kunt promoten en verkopen!


Meer informatie over de makelaar

Promotie en advertenties via Funda.nl, Social Media en alle relevante huizensites leiden tot meer online bezichtigingen en automatisch tot een snelle verkoop.
Wij maken gebruik van cookies