Te koop Hertog Janstraat 11 Sint-Oedenrode

Te koop Hertog Janstraat 11 Sint-Oedenrode

€ 310.000 k.k.

Te koop Hertog Janstraat 11 Sint-Oedenrode

Gelegen in Sint-Oedenrode ligt deze fraaie en ruime woning in de Hertog Janstraat. De woning heeft een woonoppervlakte van 130 m2 en bevindt zich op een perceel met een oppervlakte van 172 m2. De woning is gebouwd in 1968.
Hertog Janstraat 11 is gelegen in de buurt Eerschot. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.
De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op loopafstand van het centrum van Sint-Oedenrode. Daarnaast is de snelweg A50 in de nabije omgeving op slechts 2 minuten rijden.
Rustig gelegen, instapklare tussenwoning met leuke achtertuin en achterom. Op fietsafstand van het centrum, in de wijk Eerschot. In de straat is volop parkeergelegenheid.


De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op loopafstand van het centrum van Sint-Oedenrode. Daarnaast is de snelweg A50 in de nabije omgeving op slechts 2 minuten rijden.

INDELING BEGANE GROND:Hal met tegelvloer, voorzien van elektrische vloerverwarming. Toegang tot meterkast en volledig betegeld toilet. Onder de trap bevindt zich een inbouwkast voor extra opbergruimte. Vanuit de hal loopt u de ruime woonkamer binnen. Dezelfde tegelvloer loopt door over de gehele benedenverdieping, zo ook de elektrische vloerverwarming. Aangrenzend aan de woonkamer bevindt zich een, deels afgezonderde, ruimte die kan dienen als thuiswerkplek. Aan de achterzijde is de woning uitgebouwd. Hier bevindt zich de keuken met een gezellige bar. Boven de keuken is een lichtkoepel geplaatst. De U-vormige keuken is voorzien van een gasfornuis, vaatwasser en inbouwkoelkast. In de achtertuin bevindt zich een berging en een overkapping. De tuin is deels voorzien van kunstgras en onder de overkapping liggen tegels. De tuin is achterom toegankelijk.

De gehele 1e verdieping is voorzien van een laminaatvloer. Er bevinden zich 3 slaapkamers. 1 wat kleinere en 2 ruime. De badkamer is in nette staat en is voorzien van een toilet, ligbad en wastafel. Ook is er een extra ruimte voor de wasmachine en droger aanwezig.

INDELING 2e VERDIEPING:

Vanaf de overloop bereikt u, via een vaste trap de 2e verdieping. De verwarmingsketel (2014) bevindt zich op de voorzolder, welke voorzien is van vloerbedekking. De andere ruimte is voorzien van een vinyl vloer en heeft een dakkapel. In deze ruimte zou een 4e slaapkamer te realiseren zijn. De gehele zolderruimte is voorzien van bergruimte onder de schuine kanten.


Ook jouw huis verkopen?

Bespaar duizenden euro's en verkoop jouw huis snel.

Voor slechts € 397,- staat jouw huis op bekende Social Media kanalen en andere bekende huizensites in Nederland!


Huis zelf verkopen met onze ondersteuning.

Bespaar duizenden euro's door de rondleidingen zelf te verzorgen, wij doen de rest!


Ontdek hoe óók jij jouw huis kunt promoten en verkopen!


Promotie en advertenties via Social Media en relevante huizensites leiden tot meer online bezichtigingen en automatisch tot een snelle verkoop.