arrow_drop_up arrow_drop_down

Te koop H.Marsmanstraat 8 Weesp

€ 250.000 k.k.

Te koop H.Marsmanstraat 8 Weesp

*Open Huis op vrijdag 17 juli 2020 van 15:00-17:30 uur*
** Open Huis op zaterdag 18 juli 2020 van 12:00-15:00 uur**
***Alleen op afspraak, maximaal 3 personen per huishouden***
****Conform de richtlijnen van de RIVM m.b.t. coronamaatregelen****

Prachtig en ruim hoekappartement met vrij uitzicht in de Stationsbuurt in Weesp!


Omgeving

Dit ruime en lichte 3-kamer-hoekappartement is gunstig gelegen in Weesp en biedt prachtig vrij uitzicht, met veel groen. Het appartement, gelegen op de 4e verdieping, is zeer licht door veel ramen en hoge plafonds en heeft vanuit de woonkamer een schuifpui die direct toegang geeft tot het knusse balkon. Door de ligging heeft men geen last van bovenburen.

Alle openbare voorzieningen zijn op loopafstand eenvoudig en snel te bereiken. Denk hierbij aan het station richting Amsterdam Centraal, Schiphol en uitvalswegen naar Amsterdam, Utrecht en Almere.

Indeling

Entree, apart toilet, een ruime slaapkamer aan de voorzijde, tweede slaapkamer aan de achterzijde, zeer lichte en ruime woonkamer met een schuifpui naar het balkon. De woonkamer is zeer netjes en door de hoge plafonds heeft het veel lichtinval. Het uitzicht, de nette vloer en de kachel ademen veel sfeer en maakt de woonkamer daardoor tot een zeer prettige ruimte. De kachel werkt op bio ethanol.

De keuken is voorzien van alle gemakken en inbouwapparatuur. Vanuit de keuken bereikt u de badkamer. De badkamer is voorzien van een mooie regendouche, luxe wastafelmeubel, handdoekradiator en opberglades.


Het balkon, gelegen op het zuidoosten, is voorzien van houten vlonders en is in zeer goede staat. Daarbij heeft het een elektrische zonwering, waardoor je ook heerlijk in de schaduw kunt zitten. Beneden, gelegen naast het appartementencomplex, bevindt zich een tuin die geschikt is voor gezamenlijk gebruik. Tevens is er beneden een externe bergruimte aanwezig, voorzien van elektra, die de mogelijkheid biedt tot opslag.


Overige details

• Uitzicht op veel groen en tennisbaan
• Slimme energie- en gasmeter
• VVE bijdrage € 260,- per maand
• Alle kamers zijn voorzien van rookmelders
• Funderingsonderzoek: 2018/2019: komende 10 jaar goed
• Renovatie vanuit de VVE op korte termijn, met o.a. energiezuinige aanpassingen zoals HR++ ramen, spouwmuur isolatie, nieuwe kozijnen, schuifpui (geschatte besparing op gaskosten - 30%)

Maatvoering conform NEN 2580
• Woonoppervlakte: 66,56 m²;
• Gebouw gebonden buitenruimte: 4,10 m² (balkon);
• Externe bergruimte: 9,72 m².

Dit object is met de grootste zorgvuldigheid ingemeten volgens de Meetinstructie Gebruiksoppervlakte Woningen (NEN 2580). Alle verstrekte gegevens zijn met zorg samengesteld en ons inziens uit betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en er kunnen geen rechten aan worden ontleend.


Ook jouw huis verkopen?

Bespaar duizenden euro's en verkoop jouw huis snel.

Voor slechts € 297,- staat jouw huis op Funda en alle andere bekende huizensites in Nederland!


Huis zelf verkopen. Wil je ook jouw huis via Funda.nl verkopen, zonder daarvoor een duur makelaarskantoor in te schakelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Huis verkopen zonder makelaar. Via Huispromotie.nl heb je al een volledige advertentie op Funda.nl en het huis komt ook nog eens op Jaap.nl, Huislijn.nl, Marktplaats.nl, kortom alle huizensites in Nederland.  


Ontdek hoe óók jij jouw huis kunt promoten en verkopen!


Meer informatie over de makelaar

Promotie en advertenties via Funda.nl, Social Media en alle relevante huizensites leiden tot meer online bezichtigingen en automatisch tot een snelle verkoop.
Wij maken gebruik van cookies