arrow_drop_up arrow_drop_down

Te koop Hoofdstraat 116 Kortgene

€ 229.000 k.k.

Te koop Hoofdstraat 116 Kortgene

ROYAAL WOONHUIS IN KORTGENE OP NOORD-BEVELAND, ZEELAND
Een royaal woonhuis stammend uit de 20er jaren met al de pittoreske eigenschappen van die tijd.
Het huis licht aan de rustige hoofdstraat van het dorp met alle belangrijke voorzieningen voor uw dagelijkse behoefte op loopafstand. De tuin biedt veel privéruimte en rust en heeft een sfeervol uitzicht op een aantal weilanden met wisselende bezetting van koeien en schapen tussen april en oktober, die soms in de tuin lijken te staan. Een ideale combinatie van alle voorzieningen dichtbij en tegelijk een volledige plattelandsbeleving.


Het is een huis met een eigen zadeldak en met een woonoppervlakte van in totaal 130 m².

Het huis biedt plaats aan 6 volwassenen en/of kinderen. U kunt er meteen intrekken. Aanpassingen naar uw eigen wensen kunnen later uitgevoerd worden. Het huis heeft de potentie om een compleet woonprogramma op de parterre te bevatten. De tuin is nu een vrijetijds-tuin met vele, (ook een overdekte) verblijfsplekken. Allemaal heerlijk, afhankelijk van het moment van de dag en het weer.
U betreedt het huis via een prachtige betegelde portiek. Dan komt u in de ruim opgezette wonderbaarlijk mooie gang, authentiek betegeld in wit-groen. De gangvloer is nu met laminaat bedekt maar kent een betegelde onderlaag. Alle vloeren zijn van laminaat of parket behalve in de bijkeuken en de serre. Hier bedekken tegels de onderlaag. Verder beschikt het huis over een garage en aan de voorzijde een eigen oprit met twee parkeerplekken.
Dit stemmige woonhuis beschikt op de begane grond over een grote, eet-woonkamer met binnenkomend zonlicht van 3 kanten. Aangrenzend is een serre / wintertuin met zicht op de tuin.


In de tuin staat een schattig tuinhuis van ca 5 m² oppervlakte.

Verder een woonkeuken waarin zich de eveneens betegelde muren sfeervol aftekenen, een badkamer met toilet en een bijkeuken. 

Op de eerste verdieping treft u op de overloop een lichte vloer met een dakraam, 2 slaapkamers met ingebouwde kleerkasten, een tweede goed verlichte badkamer met een douche, toilet en dakraam. De zolder is via een vlizotrap bereikbaar.

Het huis is via vrijwel volledig met _ deels heel recente - ramen met dubbelglas goed geïsoleerd.
Met uitzondering van de voordeur, bijkeuken en het aan de garage grenzende gastenverblijf.
Er is een centrale verwarming aanwezig (Topline ketel 2011). In de woonkamer staat ook een nieuwe pellet-kachel. Deze verspreidt in de winter en tussenseizoenen een aangename warmte door het hele huis. Een van de buitenmuren grenst direct aan het huis van de buren.

Het huis mag sinds 2013 als tweede huis of vakantiehuis gebruikt worden.

Het ligt op het idyllische en rustige Zeeuwse eiland Noord-Beveland.

Vanuit het noorden bereikbaar door twee wonderbaarlijke kunstwerken, de 6 kilometer lange Zeelandbrug en de nog langere duurzame Oosterscheldekering. Vanuit het zuiden bereikbaar via twee dammen. Noord Beveland kent een aantal woonkernen waarvan het toeristische Kortgene verreweg de mooiste is. Open en sfeervol.
Het dorp ligt aan het Veerse meer, op 5 kilometer afstand van de Oosterschelde en 8 km van het Noordzeestrand (schoonste strand van Nederland, de Banjaard). Het dorp heeft een eigen jachthaven, Delta Marina
Voor al uw dagelijks wensen en behoeften zijn er voorzieningen op loopafstand; supermarkt. groentemarkt, slager, bakker, restaurants, kapper, garage, klussen-winkel, drogisterij, postkantoor, betaalautomaat, grote jachthaven, camping, tandarts, dokter, dierenarts, etc. Er zijn bushaltes op 100 meter afstand. Verder is Kortgene en het hele eiland erg geschikt voor rustzoekers.
De dichtstbijzijnde steden zijn Goes (12 km), Zierikzee (via de Zeelandbrug, 15 km) en Middelburg (20 km). Zeeland kent de grootste aantal zon-uren van Nederland.

Meer vragen over dit huis?

Ook het huis verkopen?

Bespaar duizenden euro's en verkoop jouw huis snel.


Voor slechts € 297,- staat jouw huis op Funda en alle andere bekende huizensites in Nederland!
Wil je ook jouw huis via Funda.nl verkopen, zonder daarvoor een duur makelaarskantoor in te schakelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Via Huispromotie.nl heb je al een volledige advertentie op Funda.nl en het huis komt ook nog eens op Jaap.nl, Huislijn.nl, Marktplaats.nl, kortom alle huizensites in Nederland.  


Ontdek hoe óók jij jouw huis kunt promoten en verkopen!


Meer informatie over de makelaar

Promotie en advertenties via Funda.nl, Social Media en alle relevante huizensites leiden tot meer online bezichtigingen en automatisch tot een snelle verkoop.
Wij maken gebruik van cookies