arrow_drop_up arrow_drop_down

 Te koop Hoopweg 36 Venray

€ 460.000 k.k.

 Te koop Hoopweg 36 Venray

TE KOOP: GEHEEL ONDERKELDERD LANDHUIS MET LOODS VAN CA. 340 M² OP PRACHTIGE LOCATIE IN VLAKWATER EN BLIJVEND VRIJ UITZICHT !

De woning ligt op een van de mooiste plekjes van Venray: aan de rand van villawijk Vlakwater nabij de manege en de Vlakwaterbossen in uw voortuin! Rondom de woning liggen weilanden, er is veel groen en toch uitstekend bereikbaar. Het woonhuis ligt op een verhoging wat een extra statig aanzicht geeft. Hierdoor is ruimte ontstaan om het hele huis te voorzien van een souterrain waarbij deze ter hoogte van de achteringang en garage op maaiveld niveau ligt.
 De voortuin is fraai aangelegd met plantenperken en boompjes passend bij de woning. Het groen zorgt ook voor extra privacy en een gevoel van vrijheid. Er is een grote beklinkerde parkeerplaats aanwezig met plaats voor meerdere auto's. Van hieruit heeft u toegang tot de garage onder de woning met elektrische sectionale deur. Ook zijn de achteringang en aangebouwde grote garage bereikbaar.
 Voorts loopt langs de woning een onverharde weg, waardoor u uitstekend toegang heeft tot de achterzijde van de tuin en loods. Er is een poort aanwezig met apart loophekje. Gemeten vanaf het hoekpunt linksachter de loods is 5 m¹ grond aanwezig tot aan de erfgrens aan de achterzijde, zodat er voldoende plaats is om in en uit de loods te komen. Het perceel en de bijbehorende erfgrens dienen nog ingemeten te worden.
 De achtertuin van de woning bestaat grotendeels uit gazon en enkele plantenperken. Er is een schattig houten tuinhuis voor de tuinmeubelen. Bij het huis zelf is een terras aanwezig op dit niveau. Aan de achterzijde van de keuken en woonkamer is een tweede verhoogd terras van houten vlonderplanken aanwezig (vernieuwd). Van hieruit heeft u prachtig uitzicht over de omgeving. Tenslotte liggen nabij de erfgrens uit het zicht heel praktisch een grondwaterpomp voor de beregening en beschut de bovengrondse olietank ten behoeve van de verwarming en het warmwater.

 De voortuin is fraai aangelegd met plantenperken en boompjes passend bij de woning. 

Het keukenblok in hoekopstelling is in 2002 vernieuwd en beschikt over degelijke kastjes en een granieten werkblad

Middels de fraaie overdekte entree aan de voorgevel betreedt u de woning. Meteen in de hal valt de ruimte op, dankzij de vide en de royale opzet. De strakke tegelvloer is in 2010 gelegd en loopt door in de badkamer, bijkeuken en toiletruimte. De hal is voorzien van schoon metselwerk. De hal biedt toegang tot de woonkamer, leefkeuken, kantoor annex slaapkamer en badkamer. Tenslotte vindt u hier de trapopgang naar de verdieping.
 De woonkamer kent een oppervlakte van ca. 30 m² en heeft ramen aan drie zijden. Hierdoor komt er veel licht binnen en heeft u prachtig zicht over het groen en de landerijen. De vloer is voorzien van parket en de wanden met spachtelputz, behoudens de wand aan de buitengevel die is uitgevoerd in schoon metselwerk. Het plafond is voorzien van stucwerk met sierlijsten. Overal in de woning valt op dat op kwaliteit niet bespaard is.
 De leefkeuken ligt aan de achterzijde van de woning en kent een oppervlakte van ca. 12 m². Vanuit de keuken zijn de bijkeuken, woonkamer en hal bereikbaar. De vloer is voorzien van tegels en de wanden met spachtelputz. Het keukenblok in hoekopstelling is in 2002 vernieuwd en beschikt over degelijke kastjes en een granieten werkblad. Aan apparatuur zijn aanwezig een koelkast, combi oven-magnetron, keramische kookplaat, vlakscherm afzuigkap en aansluiting voor een vaatwasser.
 De bijkeuken is ruim van opzet en biedt plaats aan een wasmachine en droger of vriezer. Tevens is een spoelbak aanwezig. Van hieruit heeft u toegang tot de keuken, badkamer, toiletruimte, trap naar het souterrain (de achteringang) en tenslotte ook het speelse terras met vlonderplanken.
 De toiletruimte en badkamer kennen eenzelfde moderne luxe stijl en zijn in 2010 vernieuwd. Beide vertrekken zijn geheel betegeld. De toiletruimte beschikt over een wandcloset en fonteintje. Het raam zorgt voor prettig daglicht en natuurlijke ventilatie.
 De badkamer is met ca 7 m² ruim van opzet en ingericht naar de nieuwste maatstaven. Er is een royale inloopdouche aanwezig met glazen wand en vlakgoot. Het zwevende badmeubel heeft een wastafel voor twee personen en spiegelkastjes met spots. In dezelfde stijl is een zwevend bergmeubel aanwezig naast de designradiator.
 Naast de badkamer ligt aan de voorzijde van de woning het kantoor met een oppervlakte van ca. 12 m². Deze ruimte is ook uitermate geschikt als ouderslaapkamer en zou zo de vierde slaapkamer vormen. Dankzij de ramen in voor- en zijgevel heeft u ook hier veel lichtinval en prachtig zicht naar buiten.

Tevens zijn de slaapkamers voorzien van horren en rolluiken, behoudens de dakkapel.

Vanuit de overloop zijn drie slaapkamers en een ruime toiletruimte bereikbaar. De overloop en slaapkamers zijn allemaal uitgevoerd met een laminaatvloer. De wanden zijn uitgevoerd in stucwerk en de plafonds in witgeverfde degelijke schroten. Tevens zijn de slaapkamers voorzien van horren en rolluiken, behoudens de dakkapel.
 De eerste slaapkamer kent een oppervlakte van ca. 16 m². Heel praktisch zijn de ingebouwde bergschotten, die in deze oppervlakte niet meegerekend zijn. De tweede slaapkamer heeft een oppervlakte van ca. 12 m² en is voorzien van een grote dakkapel. Dit zorgt voor extra ruimte en een weids zicht over de tuin en weilanden.
 De derde slaapkamer heeft ook een oppervlakte van ca. 12 m² en beschikt ook over praktische bergschotten. De ruime toiletruimte op de verdieping is halfhoog betegeld en voorzien van een staand closet en fonteintje. Dit is de enige ruimte die nog een "retro" uitstraling kent.

De achteringang vormt op maaiveldniveau de centrale verbindingsruimte

Hier heeft u toegang tot de parkeerplaats aan de rechterzijde van de woning, de achtertuin, de loods, trap naar begane grond (ligt hoger) en het souterrain. De vloer is voorzien van tegels en een handig schrobputje. De wanden zijn geheel betegeld en muurkasten zorgen voor bergruimte.
 Het portaal annex de tussenruimte hierna is voorzien van een pantry met spoelbak. Hier zijn twee bergkasten ingebouwd en de ruimte biedt toegang tot de grote multifunctionele ruimte en de stookruimte. De stookruimte kent de opstelling van de oliegestookte ketel uit 1977. Deze wordt tweejaarlijks gecontroleerd en heeft het voordeel dat u niet afhankelijk bent van het gasnetwerk. Tenslotte is deze ruimte ook ideaal om de was te drogen daar hier een constante warme en droge temperatuur hangt.
 De grote multifunctionele ruimte is een echte bonus van deze woning. De totale oppervlakte bedraagt ca. 67 m² en de vrije hoogte is ca. 2.15 m¹. De ruimte is droog en er is een afgesmeerde betonvloer aanwezig. Het achterste gedeelte is laatst gebruikt als werkplaats en hobbyruimte. Hier is tevens een deur aanwezig naar de achtertuin. De voorzijde is voor allerlei doeleinden bruikbaar en aan de rechterzijde is een elektrische sectionale deur aanwezig, zodat u uw auto hier droog binnen kunt parkeren.
 

Vanuit de achteringang is inpandig de loods bereikbaar

De totale afmeting van deze loods bedraagt 29.29 bij 12.30 meter en de vloeren zijn uitgevoerd in beton. Op sommige plaatsen zijn nog putten aanwezig, deze zijn overal leeg en niet voorzien van troep of afval.
 Zodra u de loods betreedt treft u aan de rechterzijde een deur aan met toegang tot een ruimte berg- annex werkruimte. Deze ruimte van ca. 44 m² wordt thans vooral gebruikt als opslagruimte waarbij een deel van het oude keukenblok is geplaatst. Hier is tevens een toiletruimte gerealiseerd. Deze is geheel betegeld en voorzien van een wandcloset, fonteintje en mechanische ventilatie.
 Vanuit deze berg- annex werkruimte heeft u ook inpandig toegang tot de later aangebouwde grote garage (1986). De afmeting van deze garage bedraagt 12.30 bij 6.20 meter en is net als de loods uitgevoerd in metselwerk met spouw. Aan de voorzijde is een stalen kantelpoort aanwezig en in de zijgevel een grote stalen schuifdeur. De ruimte is perfect voor iemand die bijvoorbeeld aan hobby's wil sleutelen of oldtimers wilt stallen.
 Terug naar de grote loods, deze is opgesplitst in twee ruimten met een grote doorgang in het midden. Het eerste deel is ca. 9.80 m¹ lang en het tweede deel ca. 15.80 m¹. In het verlengde van deze doorgang is in de achtergevel een grote rolpoort aanwezig (handmatig). De hoogte van de loods is aan de zijkant ca. 2.20 m¹ en in de nok ca. 5.00 m¹.

Zoals u ziet een ruim vrijstaand landhuis met ontzettend veel gebruiksmogelijkheden, gelegen op prachtige locatie in Vlakwater met een gevoel van vrijheid rondom !

Ook jouw huis verkopen?

Bespaar duizenden euro's en verkoop jouw huis snel.


Voor slechts € 297,- staat jouw huis op Funda en alle andere bekende huizensites in Nederland!Huis zelf verkopen. Wil je ook jouw huis via Funda.nl verkopen, zonder daarvoor een duur makelaarskantoor in te schakelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Huis verkopen zonder makelaar. Via Huispromotie.nl heb je al een volledige advertentie op Funda.nl en het huis komt ook nog eens op Jaap.nl, Huislijn.nl, Marktplaats.nl, kortom alle huizensites in Nederland.  


Ontdek hoe óók jij jouw huis kunt promoten en verkopen!

Meer informatie over de makelaar

Promotie en advertenties via Funda.nl, Social Media en alle relevante huizensites leiden tot meer online bezichtigingen en automatisch tot een snelle verkoop.
Wij maken gebruik van cookies