Te koop HOTEL COMBE Loire, Frankrijk

Te koop HOTEL COMBE Loire, Frankrijk

Zie voor meer informatie


www.hotelcombe.com

Hotel Combe te Loire, Frankrijk

Een prachtige landhuis te Loire, Frankrijk, met een gigantische tuin, kelders en nog veel meer..
Dit landhuis dateert alweer uit 1877, maar heeft zijn schoonheid behouden.
Met maar liefst 600 m2 woonoppervlakte en ruim 1200 m2 perceeloppervlakte bied het talloze mogelijkheden voor een riant eigen verblijf of het laten omtoveren naar een hotel.

Een geheel ommuurde tuin van ca. 925m² geeft alle vrijheid

Indeling:

Begane grond
De begane grond bestaat uit een grote salon en keuken met open haard, kantoorruimte en badkamer. Daarnaast nog een bijkeuken voorzien van een aansluiting voor een wasmachine en droogtrommel. Tot slot is er nog een riante gang met daarin een steekkachel (houtgestookte rendements kachel). In de gang zit ook de doorgang naar één van de kelders.

1e verdieping
De eerste verdieping bestaat uit maar liefst 6 slaapkamers, waarvan 4 een seperate badkamer/toilet hebben. De overige 2 slaapkamers hebben een gecombineerde badkamer. Daarnaast bevind zich op de 1e verdieping nog een balkon en een doorgang naar de 2e verdieping.

2e verdieping
De 2e verdieping beslaat, net als de begane grond en de 1e verdieping, ruim 200 m2. Deze verdieping is nog vrij invulbaar. Het dak is in 2009 volledig gerenoveerd en geïsoleerd.

Overige kenmerken
- Leefkeuken
- Extra huisje
- Geheel ommuurd
- Inbraakveilig

Ook jouw huis verkopen?

Bespaar duizenden euro's en verkoop jouw huis snel.

Voor slechts € 297,- staat jouw huis op Funda en alle andere bekende huizensites in Nederland!


Wil je ook jouw huis via Funda.nl verkopen, zonder daarvoor een duur makelaarskantoor in te schakelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Via Huispromotie.nl heb je al een volledige advertentie op Funda.nl en het huis komt ook nog eens op Jaap.nl, Huislijn.nl, Marktplaats.nl, kortom alle huizensites in Nederland.  


Ontdek hoe óók jij jouw huis kunt promoten en verkopen!

Meer informatie over de makelaar

Promotie en advertenties via Funda.nl, Social Media en alle relevante huizensites leiden tot meer online bezichtigingen en automatisch tot een snelle verkoop.