arrow_drop_up arrow_drop_down

Te koop in 't Broek 5 142 Stevensweert

€ 129.500 k.k.

Te koop in 't Broek 5 142 Stevensweert

Op loopafstand van het pittoreske vestingstadje Stevensweert, direct aan de Maasplassen gelegen bevindt zich een uniek vakantiepark met 145 vrijstaande woningen.

Daarvan wordt het grootste type te koop aangeboden, met de achtertuin op het zuiden, grenzend aan een bosschage. Het park kenmerkt zich door de rust en diverse bewoning. Er wordt slechts een ondergeschikt aantal huizen verhuurd en er zijn geen algemene voorzieningen zoals op de meeste pretparken.

Vooral voor jongeren mensen een unieke kans.


Algemeen

Omdat banken afwijzend staan tegenover het verstrekken van hypothecaire leningen voor vakantiewoningen, biedt verkoper een financiering aan tot 95 % van de koopsom met een looptijd van twintig jaar.
De maandelijkse lasten bedragen € 850,00 waarin € 500,00 aan aflossing is begrepen.

Indeling

De woning staat op 324 m2 eigen grond, heeft een inpandige berging, grote L-vormige huiskamer met open keuken, drie slaapkamers, een badkamer met ligbad en een vlizo trap naar een zolder met stahoogte.
Naast het huis bevindt zich een carport, het terras aan de achterzijde is overdekt en de etage heeft dakkapellen aan voor- en achterzijde.

Het huis is conventioneel gebouwd, met spouwmuren en betonnen verdiepingsvloeren, goed geïsoleerd met dubbel glas en kunststof kozijnen en deuren. Het huis beschikt ook over een ventilatiesysteem
Recent zijn de dakpannen behandeld, de afdekplaten van de overkapping zijn vernieuwd en er is een nieuwe Nefit HR gas cv ketel gemonteerd. De woning is voorzien van laminaat op beide etages en zonwering bij elk raam en direct te betrekken.


Ook jouw huis verkopen?

Bespaar duizenden euro's en verkoop jouw huis snel.

Voor slechts € 297,- staat jouw huis op Funda en alle andere bekende huizensites in Nederland!


Huis zelf verkopen. Wil je ook jouw huis via Funda.nl verkopen, zonder daarvoor een duur makelaarskantoor in te schakelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Huis verkopen zonder makelaar. Via Huispromotie.nl heb je al een volledige advertentie op Funda.nl en het huis komt ook nog eens op Jaap.nl, Huislijn.nl, Marktplaats.nl, kortom alle huizensites in Nederland.  


Ontdek hoe óók jij jouw huis kunt promoten en verkopen!


Meer informatie over de makelaar

Promotie en advertenties via Funda.nl, Social Media en alle relevante huizensites leiden tot meer online bezichtigingen en automatisch tot een snelle verkoop.
Wij maken gebruik van cookies