arrow_drop_up arrow_drop_down

Te koop Korte Blekersstraat 6 2 Amsterdam

€ 305.000 k.k.

Te koop Korte Blekersstraat 6 2 Amsterdam

SFEERVOL EN LICHT APPARTEMENT VAN CA. 41 M2 IN HET GEZELLIGE STADSDEEL OUD-WEST!

Het appartement is gelegen op eigen grond en ligt op de 2e etage. Deze recent gerenoveerde 2-kamer woning heeft aan de voorzijde de woonkamer met een Frans balkon. Aan de achterzijde bevindt zich de open keuken en een aparte slaapkamer met toegang tot het balkon.

Indeling
Middels het gemeenschappelijke brede trappenhuis bereik je de eigen entree op de tweede etage. Je komt binnen in de sfeervolle en recent gerenoveerde appartement met aan de voorzijde gelegen woonkamer. De slaapkamer ligt aan de achterzijde en heeft een deur naar het balkon. De badkamer is voorzien van douche, wastafel en toilet. Tevens bevindt zich hier ook een wasruimte dat ruimte biedt voor een wasmachine en droger.

Sfeervol appartement van 41m2 op de 2e etage


Twee balkons - Frans balkon (Voorzijde) en balkon (Achterzijde)

- Sfeervol appartement van 41m2 op de 2e etage
- EIGEN GROND
- Twee balkons - Frans balkon (Voorzijde) en balkon (Achterzijde)
- Goed onderhouden
- Toplocatie in Oud-West
- Gerenoveerd in 2019 met onder andere een nieuwe moderne keuken,
centrale verwarming en badkamer
- Actieve, gezonde en kleine VvE (4 leden): Maandelijkse VvE bijdrage is € 65,00
- Oplevering in overleg – op korte termijn

Vereniging van eigenaren

De vereniging van eigenaren 'VVE Korte Blekersstraat 6" bestaat uit 4 leden. Het betreft een gezonde en actieve vereniging van eigenaren. De vereniging heeft een gezonde kaspositie en de maandelijkse bijdrage is € 65,00,-.

EIGEN GROND
De woning is gelegen op eigen grond en niet belast met gemeentelijke erfpacht!

De Korte Blekersstraat bevindt zich in een rustige zijstraat van De Clercqstraat, vlakbij het Bellamyplein

De Korte Blekersstraat bevindt zich in een rustige zijstraat van De Clercqstraat, vlakbij het Bellamyplein. Deze buurt is een mooie combinatie van trendy cafés, winkels, restaurants en coffeebars. De Foodhallen ligt op loopafstand evenals de gezellige Kinkerstraat met de bekende Amsterdamse Ten Katemarkt. Ook is het Vondelpark ter voet of per fiets binnen 10 minuten te bereiken. Het appartement is ook gunstig gelegen ten opzichte van het centrum en heeft een uitstekende bereikbaarheid met het openbaar vervoer (trams 3, 7, 13, 17 en 19 allemaal op loopafstand).


Ook jouw huis verkopen?

Bespaar duizenden euro's en verkoop jouw huis snel.

Voor slechts € 297,- staat jouw huis op Funda en alle andere bekende huizensites in Nederland!


Huis zelf verkopen. Wil je ook jouw huis via Funda.nl verkopen, zonder daarvoor een duur makelaarskantoor in te schakelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Huis verkopen zonder makelaar. Via Huispromotie.nl heb je al een volledige advertentie op Funda.nl en het huis komt ook nog eens op Jaap.nl, Huislijn.nl, Marktplaats.nl, kortom alle huizensites in Nederland.  


Ontdek hoe óók jij jouw huis kunt promoten en verkopen!


Meer informatie over de makelaar

Promotie en advertenties via Funda.nl, Social Media en alle relevante huizensites leiden tot meer online bezichtigingen en automatisch tot een snelle verkoop.
Wij maken gebruik van cookies