arrow_drop_up arrow_drop_down

Te koop Loolaan 19 Doetinchem

€ 85.500 k.k.

Te koop Loolaan 19 Doetinchem

Dit chalet op eigen grond (263 m2) op Droompark Hooge Veluwe met tuin en eigen parkeerplaats grenst aan de ingang van het Nationale Park De Hoge Veluwe, waar u naar hartenlust kunt wandelen en fietsen. Middenin de bossen zult u kunnen genieten van alle rust en vrijheid, terwijl de stadscentra van Arnhem en Nijmegen op slechts enkele autominuten verwijderd zijn.


Aan de voorzijde van de woning ligt het zonnige terras, waar zich ook de eigen parkeerplaats bevindt. Het onderhoud van de tuin kan naar wens worden uitbesteed.


Aan de voorzijde van de woning ligt het zonnige terras, waar zich ook de eigen parkeerplaats bevindt

Op het park zijn alle nodige faciliteiten binnen handbereik

Op het park zijn alle nodige faciliteiten binnen handbereik. Te weten: binnenzwembad, wellness, restaurant, snackbar, parkshop, multifunctioneel sportveld, fitness en meerdere speelplaatsen voor kinderen. In de nabije omgeving zijn een paar van Nederlands mooiste musea zoals het Openluchtmuseum en het Kröller-Möller Museum, dierentuinen en andere bezienswaardigheden te vinden.

 • De woning wordt in gemeubileerde staat verkocht.
 • De woning wordt in gemeubileerde staat verkocht. Een ideale belegging, maar uiteraard ook een heerlijke plek voor eigen recreatieplezier. Wij geven u graag inzage in de verhuuropbrengsten en kosten van de afgelopen jaren.

  Rendement op de verhuur sterk

  Mede vanwege de coronacrisis is het rendement op de verhuur sterk gestegen doordat Nederlanders graag in eigen land hebben verbleven. De verwachting is dat dat ook volgend jaar weer het geval zal zijn.

  Ook jouw huis verkopen?

  Bespaar duizenden euro's en verkoop jouw huis snel.

  Voor slechts € 297,- staat jouw huis op Funda en alle andere bekende huizensites in Nederland!


  Huis zelf verkopen. Wil je ook jouw huis via Funda.nl verkopen, zonder daarvoor een duur makelaarskantoor in te schakelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Huis verkopen zonder makelaar. Via Huispromotie.nl heb je al een volledige advertentie op Funda.nl en het huis komt ook nog eens op Jaap.nl, Huislijn.nl, Marktplaats.nl, kortom alle huizensites in Nederland.  


  Ontdek hoe óók jij jouw huis kunt promoten en verkopen!


  Meer informatie over de makelaar

  Promotie en advertenties via Funda.nl, Social Media en alle relevante huizensites leiden tot meer online bezichtigingen en automatisch tot een snelle verkoop.
  Wij maken gebruik van cookies