arrow_drop_up arrow_drop_down

Te koop Louise Henriettestraat 14 A Groningen

€ 195.000 k.k.

Te koop Louise Henriettestraat 14 A Groningen

 Mooie bovenwoning gelegen in de Oranjebuurt aan een fraai ingericht straatje met bomen en uitzicht op de monumentale woningen van het Pythagoras complex en om de hoek het Noorderplantsoen.

Het appartement is gebouwd in 1921.


Er gaat niets boven wonen in Groningen en dat kan uitstekend in deze buurt waar naar verhouding veel jonge mensen tussen de 25 en 44 jaar wonen.

Alle mogelijke voorzieningen zijn in de buurt, het Noorderstation, scholen, winkels, restaurants en het centrum is op loopafstand bereikbaar. Fietsen naar het Zernikecomplex lukt in 10 minuten.

De woning is in 2016 opnieuw ingedeeld en gerenoveerd, het dak is geïsoleerd, er zijn dakramen geplaatst en alle vloeren zijn geïsoleerd en met goede kwaliteit laminaat gelegd. Onlangs is de hele woning voorzien van dubbel glas en de buitenkant is geschilderd.

Er gaat niets boven wonen in Groningen en dat kan uitstekend in deze buurt waar naar verhouding veel jonge mensen tussen de 25 en 44 jaar wonen.

Het pand heeft een vergunning bestemd voor kamerverhuur

Bijzonderheden:

Het pand heeft een vergunning bestemd voor kamerverhuur

Actieve en gezonde Vve


Onze werkwijze i.v.m. met de Corona-maatregelen is als volgt:


- bezichtigingen worden op afspraak uitgevoerd met inachtneming van de regels van het RIVM.

- er zal door ons een minimale afstand van 1,5 m tot bezoekers in acht worden genomen.

- er zal geen groepsbezichtiging/open huis plaatsvinden.

- bij veel belangstelling zullen er 10-15 kandidaten worden uitgenodigd voor een bezichtiging.

 • Het onderhoud aan de buitenkant van de woning wordt betaald door de VvE. Zo is het schilderwerk 2 maanden geleden uitgevoerd.
 • Indeling:

  Begane grond: eigen voordeur, hal en trap naar boven.


  Eerste verdieping: Hal, toilet, trapopgang naar tweede verdieping, woonkamer met open keuken en met een balkon op het zuiden, een grote slaapkamer met uitzicht op de straat en de vele bomen en struiken. Deze slaapkamer kan vrij gemakkelijk doorgetrokken worden met de woonkamer.  Badkamer en apart toilet.


  Het onderhoud aan de buitenkant van de woning wordt betaald door de VvE. Zo is het schilderwerk 2 maanden geleden uitgevoerd.

  Aan de VvE wordt maandelijks een bijdrage van € 86,- betaald.

  In één van de slaapkamers is een extra verdieping, vrij laag maar prima om te slapen of te chillen met mooie  dakramen en uitzicht (in de winter) op de Martinitoren

  Tweede verdieping: Hal, 3 slaapkamers en kast met combiketel (cv en geiser,) en waar ook de wasmachine staat. In één van de slaapkamers is een extra verdieping, vrij laag maar prima om te slapen of te chillen met mooie  dakramen en uitzicht (in de winter) op de Martinitoren en 's nachts op de sterren. De andere 2 slaapkamers hebben wastafel/ aanrechtblokje

  Ook jouw huis verkopen?

  Bespaar duizenden euro's en verkoop jouw huis snel.

  Voor slechts € 297,- staat jouw huis op Funda en alle andere bekende huizensites in Nederland!


  Huis zelf verkopen. Wil je ook jouw huis via Funda.nl verkopen, zonder daarvoor een duur makelaarskantoor in te schakelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Huis verkopen zonder makelaar. Via Huispromotie.nl heb je al een volledige advertentie op Funda.nl en het huis komt ook nog eens op Jaap.nl, Huislijn.nl, Marktplaats.nl, kortom alle huizensites in Nederland.  


  Ontdek hoe óók jij jouw huis kunt promoten en verkopen!


  Meer informatie over de makelaar

  Promotie en advertenties via Funda.nl, Social Media en alle relevante huizensites leiden tot meer online bezichtigingen en automatisch tot een snelle verkoop.
  Wij maken gebruik van cookies