Te koop Maria Mayerstraat 13 Almere

Te koop Maria Mayerstraat 13 Almere 


Te koop € 775.000,-

Te koop Maria Mayerstraat 13 Almere 

Mooi wonen in Nobelhorst?

Uniek waterrijk en vrijstaand wonen in de prachtige nieuwbouwwijk Nobelhorst. Nobelhorst is een wijk in Almere Hout en goed bereikbaar vanuit de A6 en A27. In Nobelhorst heerst een dorpskarakter, dorpse architectuur, rustige straatjes en er zijn en komen vele goede voorzieningen zoals; basisscholen, huisartsenpraktijk, middelbare scholen, restaurantjes en meerdere supermarkten in Almere Hout. Het buurtgevoel wordt versterkt door de buurtschappen, de woning ligt in het actieve buurtschap Nobelhorst-Noord.

De woning verkeert in nieuwstaat en is in september 2019 opgeleverd. Het betreft een goed geïsoleerde, gasloze woning met warmtepomp met 24 zonnepanelen waardoor de energielasten extreem laag zijn, de woning heeft dan ook een energielabel A.

Vrijstaand wonen aan het vaarwater, met mogelijkheden voor een steiger om in de zomer met een bootje te gaan varen vanuit de eigen achtertuin. Het perceel van 407m2 is perfect gelegen voor de namiddag- en avondzon, de mooie zonsondergang over het water maakt het genieten extra speciaal vanuit het zonnige terras.

Uniek waterrijk en vrijstaand wonen in de prachtige nieuwbouwwijk Nobelhorst. Nobelhorst is een wijk in Almere Hout en goed bereikbaar vanuit de A6 en A27.

De vrijstaande woning is goed onderhouden en alles is nog als nieuw.


De vrijstaande woning is goed onderhouden en alles is nog als nieuw. Aan de voorzijde is een ruime privé oprit voor 1 a 2 auto’s, de woning heeft een eigen achterom via de zij-tuin en aan de achterzijde grenst de tuin aan het vaarwater, waar een 1m over het water stekende steiger gerealiseerd kan worden zoals veelvuldig in de wijk is gerealiseerd. De woning is ruim opgezet, goed afgewerkt en heeft een efficiënte indeling met grote verblijfsruimten.

Begane grond:
Via de voordeur betreed je het huis. Via de ruime hal bereik je het toilet, de meterkast en de ruime woonkamer met grote glasopeningen voor veel daglicht en de verbinding met de tuin. De woonkamer-keuken is groot, namelijk 59 m2. De woonkeuken is uitgevoerd in wit hoogglans met zwart composiet blad en voorzien van de volgende apparatuur; oven, een koelkast, een inductie kookplaat en afzuiging. Vanuit de woonkeuken kom je in de zeer ruime zijuitbouw van 29,5 m2, waar vele mogelijkheden zijn voor diverse hobby’s, werk aan huis en opslag. De woonkamer/keuken is voorzien van vloerverwarming.

1e etage:
Via de trap kom je op de ruime overloop en bereik je de ruime badkamer (7,7 m2), bestaande uit een toilet, inloopdouche, dubbele wastafel en bad- douchecombinatie. De woning beschikt over 3 zeer ruime slaapkamers van 22, 21 en 11 m2 met veel daglicht. Deze slaapkamers zijn te verwarmen middels e-radiatoren en de hoofdslaapkamer beschikt over een airco.

Bijzonderheden:


Bijzonderheden:
• Bouwjaar 2019; BVO 197m2, GO 173m2 en 147 m2 woonoppervlakte; Het bouwvolume is 609m3 en de perceeloppervlakte is 407m2;
• Een goed geïsoleerde jonge vrijstaande nieuwbouwwoning met een unieke ligging aan (vaar-) water;
• Het huis heeft A energielabel, is voorzien van 24 zonnepanelen, een warmtepomp met boiler, HR++ dubbelglas en kunststof kozijnen en dat resulteert in zeer lage energielasten, dat zie je elke maand terug!