arrow_drop_up arrow_drop_down

Te koop Max Weberweg 27 Almere

€ 650.000 k.k.

Te koop Max Weberweg 27 Almere

*Dit betreft een bieden vanaf prijs*

Dit unieke vrijstaande woonhuis laat zich niet in een hokje plaatsen; de benamingen bungalow, eco-woning, villa en landhuis bevatten allen elementen die je hier zult vinden maar het is veel meer dan dat; het is een beleving. Perfecte harmonie tussen binnen en buiten, ruimte en geborgenheid, rust en beweging, duurzaamheid en luxe. Laat je verrassen.

Middenin de landelijke wijk Oosterwold vind je aan de Max Weberweg 27 een oase van groen op een riant perceel van 1714 m2. De prachtige, volwassen tuin die je hier aantreft is een prettige dissonant in het overwegend nog jonge landschap. Veel bomen, bloeiende planten, kruiden, fruitbomen en fraaie doorkijkjes. Echt een bohemian paradise.


Dit unieke vrijstaande woonhuis laat zich niet in een hokje plaatsen; de benamingen bungalow, eco-woning,

Je betreedt het perceel via je eigen oprit. Hier staat een dubbele garage voor je klaar waarin je desgewenst de auto kan parkeren.

De entree naar het woonhuis bevindt zich aan de zijkant. De woning is volledig – toekomstbestendig - gelijkvloers en zeer ruim, comfortabel én zelfvoorzienend. Zo is er een warmtepomp en bevinden zich op het dak maar liefst 38 zonnepanelen en 2 solar panelen, welke gezamenlijk meer energie opwekken dan verbruikt wordt. De capaciteit die over is zou bijvoorbeeld prima aangewend kunnen worden voor het opladen van een elektrische auto.
De hele woning is voorzien van een drempelloos gegoten gietvloer met vloerverwarming én -koeling, heerlijk op warme dagen.

De woonkamer met open keuken is in t-opstelling en vormt zo het centrale middelpunt. De schitterende raampartij over de volle breedte (12 meter) aan de achterzijde biedt zicht op de diepe en zonnige achtertuin (z). De keuken is voorzien van een spoeleiland, een koel/vriescombinate, inductiekookplaat, oven en afzuiger (Bosch).

De badkamer behorend bij de master bedroom is voorzien van een ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en toilet

Je hebt de beschikking over twee royale slaapkamers, beide met eigen badkamer en zicht op de boomgaard in de voortuin. De gastenbadkamer is voorzien van een inloopdouche en wastafel. Het toilet is separaat en bevindt zich in de gang. De badkamer behorend bij de master bedroom is voorzien van een ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. Ook is hier een aparte kleedkamer. De mogelijkheid bestaat een derde slaapkamer te realiseren.

Je betreedt de tuin via de schuifdeuren aan de voor- of achterzijde. Direct achter de woning zit je heerlijk beschut onder de schaduwdoeken op het royale terras van steenschotten.
Diverse kronkelpaadjes leiden je door de tuin, allen gerealiseerd met bijzondere bouwmaterialen zoals dakpannen en houten latten. Achter iedere hoek schuilt weer een nieuwe verrassing; zo bevind je je ineens in de wilgenhut, gemaakt van bomen of sta je oog in oog met een kip of zelfs met een kikker, de bewoner van de vijver achterin de tuin. De tuin wordt aan de achterzijde begrensd door een brede sloot. Verspreid over het perceel vind je een riant kippenverblijf, een kas, een composthoop, een moestuin, een kruidentuin, een buitenhaard en een betonnen bak van 4500 liter voor de opvang van regenwater waarmee je de tuin kan sproeien.

Hier ben je dus niet alleen eigenaar van jouw woning maar ook van bijvoorbeeld de wegen en het openbare groen

Oosterwold is een groen, agrarisch gebied tussen Almere en Zeewolde. Het mooie aan deze wijk is dat er zoveel mogelijk duurzaam, ecologisch en zelfvoorzienend gebouwd wordt. Ook wordt er aan ‘urban farming’ gedaan en dat betekent dat iedere kavel voor tenminste 50% met stadslandbouw ingericht wordt. Iedereen is hier een beetje boer. Aan de Max Weberweg 27 is aan deze eis ruimschoots voldaan. Ook bijzonder is dat het eigendom van de buurt volledig bij de bewoners ligt. Hier ben je dus niet alleen eigenaar van jouw woning maar ook van bijvoorbeeld de wegen en het openbare groen. In de Vereniging van Eigenaren bepaal je samen met je buurtgenoten hoe jullie deel van de wijk ingericht mag worden.

Oosterwold is ideaal gelegen, middenin de natuur en toch ook op korte afstand van de snelweg richting Amsterdam (25 minuten) enerzijds en het Gooi (10 minuten) anderzijds. Vanaf de Max Weberweg 27 is het nog geen 100 meter lopen naar het prachtige Kathedralenbos waar je urenlang kan wandelen.

Ook jouw huis verkopen?

Bespaar duizenden euro's en verkoop jouw huis snel.

Voor slechts € 297,- staat jouw huis op Funda en alle andere bekende huizensites in Nederland!


Huis zelf verkopen. Wil je ook jouw huis via Funda.nl verkopen, zonder daarvoor een duur makelaarskantoor in te schakelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Huis verkopen zonder makelaar. Via Huispromotie.nl heb je al een volledige advertentie op Funda.nl en het huis komt ook nog eens op Jaap.nl, Huislijn.nl, Marktplaats.nl, kortom alle huizensites in Nederland.  


Ontdek hoe óók jij jouw huis kunt promoten en verkopen!


Meer informatie over de makelaar

Promotie en advertenties via Funda.nl, Social Media en alle relevante huizensites leiden tot meer online bezichtigingen en automatisch tot een snelle verkoop.
Wij maken gebruik van cookies