Te koop Nieuwe Parklaan 125 Den Haag

Te koop Nieuwe Parklaan 125 Den Haag

€ 3.700.000 k.k.

Te koop Nieuwe Parklaan 125 Den Haag

Te koop aangeboden, schitterend vrijstaand pand met vele potenties, gelegen op een absolute A-locatie met goede uitvalswegen naar de A4, A12, N44 & N14.

Den Haag en Scheveningen worden met elkaar verbonden door de Nieuwe Parklaan, een schitterende brede laan met haar adembenemende, veelal bekende architectonische villa´s en prachtig groen met veel bomen.

Het pand is gelegen aan de Nieuwe Parklaan 123, 123A & 125 in Den Haag, dit is een A-locatie
Zo zijn bijvoorbeeld het centrum van Den Haag, het World Forum, het Vredespaleis, ambassades en internationale organisaties snel en makkelijk te bereiken.

In de directe omgeving is een groot aanbod aan leuke restaurants te vinden. Lopend is het AFAS Circustheater, het Holland Casino, De palace promenade, het Westbroek park, Pathé en het strand van Scheveningen binnen enkele minuten te bereiken.


Te koop aangeboden, schitterend vrijstaand pand met vele potenties, gelegen op een absolute A-locatie met goede uitvalswegen naar de A4, A12, N44 & N14.

Het is als vrij uniek te beschouwen dat zo een gebouw als één koop op de markt wordt gebracht.


Keywords zijn: Verzorgingstehuis, geboortehotel, gerenommeerd kantoorruimte, Luxe Studio's, hotel of omzetting naar 6 woningen.

Het te koop aangeboden onroerend goed bestaat uit 3 huisnummers in 1 koop. Het betreft hier dus de totale villa in zijn geheel met het daar omliggende perceel.

De totale woonoppervlakte komt neer op circa 1.000m2.

Het pand is ooit ontworpen door Eduard Douwes Dekker, bekend onder de pseudoniem Multatuli, zijn meest bekende werk was wel "Max Havelaar". Het betreft hier dan ook beschermd stadsgezicht.

Het is als vrij uniek te beschouwen dat zo een gebouw als één koop op de markt wordt gebracht.

Huisnummer 125 (Hotel Plato), dit is daadwerkelijk een schitterend gebouw vol met marmer.
Het hotel bestaat momenteel uit 10 volledig ingerichte hotelkamers (studio's). Een schitterende bar, bedrijfskeuken, restaurant en receptie.
Het is volledig af en voldoet aan alle vereisten die door zowel de brandweer als de gemeente Den Haag op het gebied van brandveiligheid geëist wordt.
Verder beschikt het over alle noodzakelijke vergunningen & certificeringen.
Een aantal gebouw gebonden installaties zijn: hydrofoor (duivelaar), pompenhuis (duivelaar), Brandinstallatie (Siemens). Central afzuiging, etc, etc.
Kosten nog moeite zijn bespaard om dit pand tot een uniek pand te maken. Het is daadwerkelijk subliem en "one of a kind".

Het betreft hier een vergunning inclusief een nog te realiseren doorbraak (directe verbinding) op de eerste verdieping met huisnummer 125. 

Huisnummer 123A (Hotel Plato), het betreft hier het naast Hotel Plato gelegen bovenhuis, inclusief een reeds door de gemeente Den Haag afgegeven vergunning tot de verbouwing van 6 extra hotelkamers (studio's). Het betreft hier een vergunning inclusief een nog te realiseren doorbraak (directe verbinding) op de eerste verdieping met huisnummer 125. De verbouwing is reeds begonnen en het casco is zo goed als af.

Huisnummer 123, Deze woning beschikt nog over alle authentieke elementen. Het is een schitterende woning gesitueerd op de Begane grond inclusief het onderliggende souterrain en garage.

Hotel Plato heeft vele prijzen gewonnen en behoort tot de absolute top van de hotellerie in Scheveningen.

Last but not least, Hotel Plato heeft vele prijzen gewonnen en behoort tot de absolute top van de hotellerie in Scheveningen. Zo is het hotel tot twee keer toe door "Zoover" bekroond als beste Aparthotel van Nederland en door Hotelspecials tot twee keer toe als beste hotel van Scheveningen. 


Ook jouw huis verkopen?

Bespaar duizenden euro's en verkoop jouw huis snel.

Voor slechts € 397,- staat jouw huis op bekende Social Media kanalen en andere bekende huizensites in Nederland!


Huis zelf verkopen met onze ondersteuning.

Bespaar duizenden euro's door de rondleidingen zelf te verzorgen, wij doen de rest!


Ontdek hoe óók jij jouw huis kunt promoten en verkopen!Promotie en advertenties via Social Media en relevante huizensites leiden tot meer online bezichtigingen en automatisch tot een snelle verkoop.