arrow_drop_up arrow_drop_down

Te koop Ninaberlaan 11 Hellendoorn

€ 875.000 k.k.

Te koop Ninaberlaan 11 Hellendoorn

Wonen in het Groen

Ninaberlaan 11 Hellendoorn


Aan de voet van het natuurgebied "Sallandse heuvelrug"  in het pittoreske dorpje Hellendoorn  staat dit prachtige vrijstaande huis op eigen kavel van 2734 M2. 

Hellendoorn is een klein plaatsje aan de voet van de Sallandse heuvelruig. Het geeft volop ruimte voor ontspannen wandelen, fietsen, paardrijden of kanovaren op de Regge etc. Lokale voorzieningen zijn in ruime mate aanwezig, evenals openbaarvervoer station Nijverdal en Ommen zijn goed bereikbaar met parkeergelegenheden. Aan de voet van het natuurgebied "Sallandse heuvelrug"  in het pittoreske dorpje Hellendoorn  staat dit prachtige vrijstaande huis op eigen kavel van 2734 M2. 

Het pand is van de midden jaren 60 en in  2001 vrijwel geheel vernieuwd, uitgebouwd en gemoderniseerd.


Het pand is van de midden jaren 60 en in  2001 vrijwel geheel vernieuwd, uitgebouwd en gemoderniseerd. De royale tuin is op het zuiden gericht.  Er zijn diverse zitmogelijkheden in de tuin voor zowel zon als schaduw.

De woning heeft een inhoud van ca 660 m3.  Het vloeroppervlak van ca 306 m2 is verdeeld over begane grond is ca.100m2.,  1e verdieping 106 m2  en  2e verdieping  100 m2.

Indeling;

Beneden verdieping; entree, toilet,  bijkeuken, eetkamer, keuken, woonkamer, kantoor of tv kamer.

1e verdieping ; overloop, wasruimte, 3 slaapkamers, badkamer en hobbyruimte of 4e slaapkamer.

2e verdieping,  berging, ruimte om nog ca 2 slaapkamers te creëren. 

Tevens op het perceel aanwezig een royaal bijgebouw van 200m2

Bedrijf aan huis

Tevens op het perceel aanwezig een royaal bijgebouw van 200m2 met  een inhoud van  ca. 1000 m3. deze heeft de bestemming;  kleinschalige bedrijfsactiviteiten. Ideaal als u uw bedrijf aan huis wil vestigen. Ook te gebruiken als hobby ruimte of combinatie van beide. Dit bijgebouw is vrij toegankelijk. 


Aansluitend aan het bijgebouw staat een eenvoudige recreatie woning. 

Recreatie.

Aansluitend aan het bijgebouw staat een eenvoudige recreatie woning. Oppervlakte 60 m2. Mogelijkheid evt. uit te breiden naar ca. 70m2 met maximum 300m3. Inhoud.  en beschikt over eigen voorzieningen. Deze  recreatie woning is vrij toegankelijk via een gezamenlijk recht van overpad langs de achterzijde.


Ook jouw huis verkopen?

Bespaar duizenden euro's en verkoop jouw huis snel.

Voor slechts € 397,- staat jouw huis op bekende Social Media kanalen en andere bekende huizensites in Nederland!


Huis zelf verkopen met onze ondersteuning.

Bespaar duizenden euro's door de rondleidingen zelf te verzorgen, wij doen de rest!


Ontdek hoe óók jij jouw huis kunt promoten en verkopen!Meer informatie over de makelaar

Promotie en advertenties via Social Media en relevante huizensites leiden tot meer online bezichtigingen en automatisch tot een snelle verkoop.
Wij maken gebruik van cookies