arrow_drop_up arrow_drop_down

Te koop Op de Keuken 4 Schinveld

€ 255.000 k.k.

Te koop Op de Keuken 4 Schinveld

Gelegen in een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen, ligt deze fraaie en ruime gemoderniseerde eengezinswoning aan de Op de Keuken. De woning is zeer goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt (speelveldje, speeltuin, voetbalclub, tennisclub, bos, school etc.) en is gesitueerd op loopafstand van het centrum van Schinveld. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 2 minuten rijden.

Gelegen in een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen, ligt deze fraaie en ruime gemoderniseerde eengezinswoning aan de Op de Keuken. 

De garage beschikt over een ruimte van ca. 6.40 x 2.80, met ervoor gelegen een oprit met ruimte voor 2 auto's.

Vanuit de hal is er toegang tot de meterkast, het toilet, de trap naar de eerste verdieping en de woonkamer. De woonkamer beschikt over verrassend veel ruimte (ca. 8.59 x 2.60 en 5,65 x 2.60) en beschikt over een antracieten grindvloer en een design gashaard. De muren en plafonds zijn afgewerkt met gespoten pleisterwerk. De indeling voorziet tevens in een moderne keuken met inbouwapparatuur. De keuken voorziet in een 5-pits gaskookplaat, combi oven magnetron, koelkast, vaatwasser, glazen afzuigkap en grote schuiflades met veel opbergruimte. De keuken is uitgevoerd in glanzend grijs met grijs composiet keukenblad. De achterdeur geeft toegang tot de mooi aangelegde royale achtertuin (ca. 14 meter diep en 8 meter breed) met luxe overkapping (inclusief volwaardig plat dak, lichtschacht en verlichting) en toegang tot de garage. De tuin is gelegen op het zuiden. De garage beschikt over een ruimte van ca. 6.40 x 2.80, met ervoor gelegen een oprit met ruimte voor 2 auto's. Alle ramen, op de begane grond, en achterdeur zijn voorzien van rolluiken.
Het toilet op de begane grond beschikt over een hangcloset en fonteintje.

Op de tweede verdieping bevindt zich de zolder, welke bereikbaar is middels een vaste trap

Eerst verdieping:

De, in de hal gelegen, beklede trap met geïntegreerde verlichting biedt toegang tot de eerste verdieping . Op de eerste verdieping treffen we 3 slaapkamers en een moderne badkamer aan. Zowel op de overloop als op de slaapkamers ligt laminaat. De grote slaapkamer is afgewerkt met gespoten pleisterwerk en de 2 kleine kamers zijn in 2017 afgewerkt met stucwerk, tevens zijn hier de verwarmingsbuizen weggewerkt. Alle kamers beschikken over rolluiken. Slaapkamer 1: ca. 4.48 x 3.22. Slaapkamer 2: 4.25 x 2.20. Slaapkamer 3: 2.98 x 2.71.
De luxe badkamer is helder en licht en de combinatie van kleuren doet de ruimte heel fris aanvoelen. Er bevindt zich een bad, een inloop douche, een zwevend toilet, designradiator en een dubbele wastafel. De wanden zijn geheel betegeld en ook op de vloer liggen tegels.

Tweede verdieping:

Op de tweede verdieping bevindt zich de zolder, welke bereikbaar is middels een vaste trap. De zolder is opgedeeld in 2 ruimtes, waarbij 1 ruimte kan functioneren als 4e slaapkamer. De zolder biedt vele opbergmogelijkheden en beschikt over een laminaatvloer. Op de zolder bevinden zich tevens aansluitingen voor de wasmachine.
Algemeen:
-voorzien van dubbele beglazing, dak-, gevel- en vloerisolatie
-platte dak garage d.d. 2011, dak van dakkapel voorzijde d.d. 2014
- meterkast vervangen in 2009
- huis is voorzien van mechanische installatie
- CV combiketel van het merk Bosch (d.d. 2008) volledig in eigendom
- Rustige, kindvriendelijke wijk waar alleen bestemmingsverkeer komt.
- Uitstekende verbinding in alle richtingen door N299/N300.
- Uitstekende verbinding naar Gangelt B56.

Verkoopinformatie

Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers kunnen niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie

Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring

Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

Ook jouw huis verkopen?

Bespaar duizenden euro's en verkoop jouw huis snel.

Voor slechts € 297,- staat jouw huis op Funda en alle andere bekende huizensites in Nederland!


Huis zelf verkopen. Wil je ook jouw huis via Funda.nl verkopen, zonder daarvoor een duur makelaarskantoor in te schakelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Huis verkopen zonder makelaar. Via Huispromotie.nl heb je al een volledige advertentie op Funda.nl en het huis komt ook nog eens op Jaap.nl, Huislijn.nl, Marktplaats.nl, kortom alle huizensites in Nederland.  


Ontdek hoe óók jij jouw huis kunt promoten en verkopen!


Meer informatie over de makelaar

Promotie en advertenties via Funda.nl, Social Media en alle relevante huizensites leiden tot meer online bezichtigingen en automatisch tot een snelle verkoop.
Wij maken gebruik van cookies