arrow_drop_up arrow_drop_down

Te koop Orgellaan 15 Uden

€ 399.000 k.k.

Te koop Orgellaan 15 Uden

Een instapklare woning op een gunstige locatie.

Orgellaan 15 is een zeer royale, twee onder één kapwoning met garage en tuin op zonzijde. Het lichte karakter en  de ruimte in deze woning bieden een echt thuis gevoel. Met een gunstige ligging  in een woonwijk, aan de rand van de bebouwde kom, op loopafstand van een kinderboerderij, scholen, winkels, dicht bij natuurgebied  'de maashorst' en de oprit van de A50 maken het plaatje compleet.


Een instapklare woning op een gunstige locatie.

Gerenoveerde en gemoderniseerde ruime eengezinswoning

Deze ruime eengezinswoning is in 2014 grotendeels gerenoveerd en gemoderniseerd. De woning heeft een lichte uitstraling door de vele licht inval. Door het aanbrengen van het kozijn met twee dubbele deuren in de woonkamer is er   verbinding tussen binnen en buiten. Vooral in de zomer geeft dit een gevoel van uitbreiding van je woonkamer naar de tuin.

De ruimte is zowel op de begane grond, als op de verdieping een grote meerwaarde. 

Niet alleen het vele licht ook de moderne uitstraling, die is gecreëerd door de woning in 2014 te voorzien van nieuw stucwerk en de lichte kleurstellingen in de woning, geven een frisse uitstraling. De ruimte is zowel op de begane grond, als op de verdieping een grote meerwaarde. Door toepassing van grote ramen en ruime kamers geeft dit niet alleen een ruimtelijk gevoel, maar is het ook daadwerkelijk ruimtelijk.

De zolder geeft de woning  veel extra mogelijkheden

Met een, in 2014 vernieuwde, volledig uitgeruste badkamer voorzien van bad en douche en nog een tweede badkamer  in de grote slaapkamer is deze woning van alle gemakken voorzien.

 

De zolder geeft de woning  veel extra mogelijkheden. Een 4e slaapkamer, studeer/werk of sportkamer behoort allemaal tot de mogelijkheden.

 

Ook aan de woonlasten is gedacht, isolatie in de muren en de in 2014 aangebracht vloerisolatie zorgen voor een behaaglijk gevoel in de woning.

Ook jouw huis verkopen?

Bespaar duizenden euro's en verkoop jouw huis snel.

Voor slechts € 297,- staat jouw huis op Funda en alle andere bekende huizensites in Nederland!


Huis zelf verkopen. Wil je ook jouw huis via Funda.nl verkopen, zonder daarvoor een duur makelaarskantoor in te schakelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Huis verkopen zonder makelaar. Via Huispromotie.nl heb je al een volledige advertentie op Funda.nl en het huis komt ook nog eens op Jaap.nl, Huislijn.nl, Marktplaats.nl, kortom alle huizensites in Nederland.  


Ontdek hoe óók jij jouw huis kunt promoten en verkopen!


Meer informatie over de makelaar

Promotie en advertenties via Funda.nl, Social Media en alle relevante huizensites leiden tot meer online bezichtigingen en automatisch tot een snelle verkoop.
Wij maken gebruik van cookies