arrow_drop_up arrow_drop_down

Te koop:

Zwedeweg 12 Enschede

€ 200.000 k.k.

Te koop Oude Zwedeweg 12 Enschede

De woning bevindt zich binnen de singel (vrij parkeren) aan een rustige fietsstraat waar de auto te gast is, en is op loop-/fietsafstand van het centrum. Met de auto bent u binnen 5 minuten op de N18 en de A35 (top locatie!).

Deze authentieke maar gemoderniseerde twee onder 1 kap woning is gelegen in een prettige woonomgeving, direct aan het Volkspark!

Duurzaamheid

Dit is een uitstekend onderhouden charmant en verrassend ingedeeld woonhuis, met een karakteristieke uitstraling, welke op een fraaie wijze is gecombineerd met de hedendaagse woonwensen.

In de afgelopen jaren is er flink verbouwd en verduurzaamd, waaronder dubbelglas, 10 zonnepanelen van 300 watt per stuk (in eigen beheer), dakisolatie, nieuwe badkamer en een extra toilet met wastafel op de eerste etage. Mede door de zonnepanelen én de energiebesparende maatregelen is het voorschot bedrag voor de energiekosten 80 euro per maand.

Achter het huis ligt een heerlijke tuin van 85m² met een tuinhuisje en een douglas houten overkapping (2018), veel zon en hoge mate van privacy.

Kortom een top huis, op een top locatie!

Kenmerken

Oorspronkelijke bouwjaar 1910, in de loop van de jaren prachtig verbouwd en met oog voor detail afgewerkt, zowel ook de wanden als de vloeren. Het huis is voorzien van dubbelglas, 10 zonnepanelen (geplaats in 2019, in eigendom), electrische rolluik bij de voordeur, rolluik bij de slaapkamer aan de achterzijde. Het knipvoegwerk aan de voorgevel is professioneel bijgewerkt, en het schilderwerk buiten is recent uitgevoerd.

Bijzonderheden

- Heerlijk huis op een top locatie;
- Kozijnen op de 1e verdieping vernieuwd, draai-kiep van hardhout (2015);
- CV-installatie uit 2016 ( in eigendom);
- Zonnepanelen 10 stuks uit 2019 (in eigendom)
- Dakbedekking platte dak in april 2017 vervangen
- Omdat het bouwjaar 1910 is zal er een ouderdomsclausule worden opgenomen in de koopakte
- Op verzoek is de bouwtechnische keuring uit 2017 beschikbaar

Ook jouw huis verkopen?

Bespaar duizenden euro's en verkoop jouw huis snel.

Voor slechts € 297,- staat jouw huis op Funda en alle andere bekende huizensites in Nederland!


Wil je ook jouw huis via Funda.nl verkopen, zonder daarvoor een duur makelaarskantoor in te schakelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Via Huispromotie.nl heb je al een volledige advertentie op Funda.nl en het huis komt ook nog eens op Jaap.nl, Huislijn.nl, Marktplaats.nl, kortom alle huizensites in Nederland.  


Ontdek hoe óók jij jouw huis kunt promoten en verkopen!

Meer informatie over de makelaar

Promotie en advertenties via Funda.nl, Social Media en alle relevante huizensites leiden tot meer online bezichtigingen en automatisch tot een snelle verkoop.
Wij maken gebruik van cookies