arrow_drop_up arrow_drop_down

Te koop Overtoom 251 Amsterdam

€ 1.645.000 k.k.

Te koop Overtoom 251 Amsterdam

 Sfeervol, geheel huis gelegen aan de Overtoom! Geschikt voor de ontwikkeling en/of als belegging!


Het pand, gelegen op eigen grond, bestaat uit vier ruime woonlagen met een totale gebruiksoppervlakte van circa 248m2. Tevens is er een kelder aanwezig van circa 12 m2.


Het pand heeft een ideaal centrale ligging in de stad en heeft volop daglicht mede door de lichtschacht midden in de woning. Aan de voorzijde van het pand heeft u uitzicht op de Overtoom en kijkt u de Gerard Brandtstraat in, terwijl u aan de achterzijde het Vondelpark zit.  


De indeling van het woonhuis is op dit moment zeer geschikt om te fungeren als kantoor aan huis , maar biedt volop mogelijkheid om de woning volledig naar eigen smaak en voorkeur in te delen. Zo kunnen meerdere slaapkamers worden gecreëerd of zelfs per verdieping gesplitst worden. Voldoende opties op een geweldige plek aan de Overtoom!  


Dit pand wordt verkocht in de huidige staat, is ongesplitst en wordt leeg opgeleverd.


Het pand beschikt over een B&B-vergunning met een omzet in 2019 van circa €60.000,-!

Ruime entree met wit marmeren vloer. De begane grond heeft een zeer hoog plafond (3.76 m) dat ook in de hal en het trappenhuis een sfeervolle uitstraling geeft

Indeling begane grond:
Ruime entree met wit marmeren vloer. De begane grond heeft een zeer hoog plafond (3.76 m) dat ook in de hal en het trappenhuis een sfeervolle uitstraling geeft. Woonkamer aan de voorzijde, slaapgedeelte aan de achterzijde, eenvoudige keuken en onlangs gerenoveerde badkamer/toilet in het midden. Het hoge plafond heeft toegestaan dat in het midden (boven de keuken) twee vlieringen/bergingen zijn gecreëerd. Trap naar de kelder is aan de achterzijde te vinden.
Deze verdieping wordt op dit moment gebruikt ten gunste van de Bed & Breakfast.

Ruime slaapkamer aan de voorzijde. Badkamer aan de achterzijde voorzien van een ligbad, douche en dubbele wasbak. Separaat toilet.  

Indeling eerste verdieping:
Middels het prachtige trappenhuis bereikt u de eerste verdieping. Ruime, eenvoudige keuken aan de achterzijde gelegen en is voorzien van diverse apparatuur. In de keuken is een lichthof. Ruime en brede woonkamer aan de voorzijde, middels doorkijk naar de keuken is dit een zeer lichte ruimte. Separaat toilet.  

Indeling tweede verdieping:
Ruime slaapkamer aan de  voorzijde. Badkamer aan de achterzijde voorzien van een ligbad, douche en dubbele wasbak. Separaat toilet.  


Indeling derde verdieping :
Ruime slaapkamer aan de voorzijde met balken in het zicht (goede vrije hoogte!). Wasruimte/berging aan de achterzijde.
Op het platte dak aan de achterzijde is het mogelijk om een dakterras te creëren.  

B&B vergunning (omzet 2019: €60.000,-)

Bijzonderheden:
- Totale gebruiksoppervlakte van circa 248 m2;

- Monumentaal pand uit 1885;
- Gebouwd door architecten Eduard Cuypers en J.F. Herbschleb;  
- Eigen grond;

- WOZ-waarde peildatum 01-01-2019: €1.984.000
- Thans ongesplitst;

- Gedeeltelijk dubbel glas;
- Geheel pand wordt leeg en ontruimd in onverhuurde staat opgeleverd;  
- B&B vergunning (omzet 2019: €60.000,-);
- Oplevering in overleg

Ook jouw huis verkopen?

Bespaar duizenden euro's en verkoop jouw huis snel.

Voor slechts € 297,- staat jouw huis op Funda en alle andere bekende huizensites in Nederland!


Huis zelf verkopen. Wil je ook jouw huis via Funda.nl verkopen, zonder daarvoor een duur makelaarskantoor in te schakelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Huis verkopen zonder makelaar. Via Huispromotie.nl heb je al een volledige advertentie op Funda.nl en het huis komt ook nog eens op Jaap.nl, Huislijn.nl, Marktplaats.nl, kortom alle huizensites in Nederland.  


Ontdek hoe óók jij jouw huis kunt promoten en verkopen!


Meer informatie over de makelaar

Promotie en advertenties via Funda.nl, Social Media en alle relevante huizensites leiden tot meer online bezichtigingen en automatisch tot een snelle verkoop.
Wij maken gebruik van cookies