Te koop Pelgrimstraat 8 Nuland

Te koop Pelgrimstraat 8 Nuland

€ 540.000 k.k.

Te koop Pelgrimstraat 8 Nuland

Gelegen in Nuland ligt deze karakteristieke en ruime woning (bungalow) met garage op mooi perceel gesitueerd aan de Pelgrimstraat. De woning heeft een woonoppervlakte van 137 m2 en bouwoppervlakte van 175 m2 bevindt zich op een ruim perceel met een oppervlakte van 900 m2. De woning is gebouwd in 1966.
Bij interesse in deze woning bent u van harte welkom op één van onze kijkdagen op maandag 7 juni of dinsdag 8 juni. Hier kunt u zich voor inschrijven.

LOCATIE:
Deze woning heeft een fraaie ligging in een rustige woonstraat in het dorp Nuland. Op loopafstand van de woning bevindt zich het centrum. Daarnaast loopt u in circa 5 minuten in het prachtige natuurgebied de Nulandse Heide.
Nuland maakt sinds 2015 deel uit van de gemeente 's-Hertogenbosch. Het is een gemoedelijk dorp met een rijk verenigingsleven en veel rust en ruimte. In het centrum van Nuland kunt u prima terecht voor al uw dagelijkse boodschappen en daarnaast bevinden zich er ook een kinderdagverblijf, basisschool, speeltuinen en diverse sport- en recreatiefaciliteiten. De autosnelweg A59 is op korte afstand gelegen en brengt u binnen enkele minuten naar de steden 's-Hertogenbosch of Oss. Liever met de fiets? De F59 (snel fietspad) bereikt u binnen enkele minuten en loopt tussen 's-Hertogenbosch en Oss.

Gelegen in Nuland ligt deze karakteristieke en ruime woning (bungalow) met garage op mooi perceel gesitueerd aan de Pelgrimstraat.

INDELING


De woning bestaat uit een ruime entree bij binnenkomst met garderobe, toiletruimte en meterkast. Een woonkamer met openslaande tuindeuren naar het terras. Een aparte keuken met kastruimte, en bijkeuken met Cv ketel en achterom. Daarnaast 4 slaapkamers met inbouwkast en een ruime badkamer met ligbad, wastafel en douche. Ruime tuin op het zuiden!

Bijzonderheden:


- Woning met mogelijkheden;
- De woning heeft de mogelijkheid tot het realiseren van twee woningen;
- Met mogelijkheid tot een oprit aan beide zijde;
- Gelegen op een royaal perceel;
- Woning verdient een moderniseringsslag;
- Parkeerruimte volop;
- Vrij gesitueerd