Te koop Rembrandtlaan 2 Velp

Verkocht

Rembrandtlaan 2 Velp 

€ 1.040.000 k.k. k.k.

Te koop Rembrandtlaan 2 Velp 

Prachtige vrijstaande villa met 8 kamers, gelegen in een parkachtige omgeving, vlakbij het bos, aan de rand van Velp.

Deze villa is nog voorzien van authentieke glas-in-lood ramen en dateert uit 1927, maar is voorzien van alle hedendaagse gemakken. Spouwmuur-, dak- en vloerisolatie zijn aanwezig. Ook is er een slimme meter. Vrijwel alle ramen zijn geïsoleerd met dubbel glas (categorie: 2++).

De royale tuin, met diverse terrassen, biedt ruimte om met familie en vrienden te recreëren en te genieten van de rust. De tuin is verzorgd aangelegd en goed onderhouden. Een grote vijver ligt idyllisch tussen het groen. Een waterput is aanwezig t.b.v. een sproei installatie. Achter in de tuin ligt een tuinhuis. Aan de zijkant staan nog een open schuur en een ruime hondenkennel.

De voortuin heeft een ruime oprit. Beide zijkanten van het huis zijn afgesloten door een hek.
Een NS station ligt op loopafstand en geeft de mogelijkheid om binnen 10 minuten in Arnhem Centrum te zijn. Vanaf dit station zijn alle delen van Nederland makkelijk te bereiken.

De bushalte naar o.a. Arnhem, Dieren en Apeldoorn is om de hoek. De A12, A325 en 348 zijn vlakbij. Velp heeft een uitstekend winkel/restaurant bestand. De Veluwe en de Posbank liggen in de nabije omgeving.


Deze villa is nog voorzien van authentieke glas-in-lood ramen en dateert uit 1927, maar is voorzien van alle hedendaagse gemakken. Spouwmuur-, dak- en vloerisolatie zijn aanwezig. 

De ouderslaapkamer heeft een ingebouwd balkon met prachtig uitzicht over de tuin.Indeling:
Begane grond
Via de voordeur betreedt men de entree. Aan de ene zijde bevindt zich een grote woonruimte, met daaraan grenzend een eetkamer, aan de andere zijde bevindt zich de woonkeuken, voorzien van vloer- en muurverwarming. Er bevindt zich een toilet op de begane grond.

1e verdieping
Op de 1e verdieping bevinden zich 4 slaapkamers, waarvan de ouderslaapkamer door middel van een schuifdeur is verbonden met de badkamer. De badkamer heeft vloerverwarming, een bubbelbad en aparte douche en is verder voorzien van een wastafelmeubel met 2 wasbakken. De badkamer is tevens bereikbaar vanaf de gang. Vanuit de badkamer is er een deur naar het toilet. Deze is ook vanaf de gang te bereiken. In de badkamer is plaats voor een wasmachine en wasdroger. De aansluitingen hiervoor zijn aanwezig. De ouderslaapkamer heeft een ingebouwd balkon met prachtig uitzicht over de tuin. Buiten de grote slaapkamer, zijn de overige 3 kamers voorzien van een wasbak.

2e verdieping
Op de 2e verdieping bevinden zich 2 kamers, die zouden kunnen dienen als kinderslaapkamer met aparte badkamer of als berging of opslag, plus een ruime zolderruimte. De Nefit ketel heeft recent, in 2020, nog een onderhoudsbeurt gehad en functioneert uitstekend.


De Nefit ketel heeft recent, in 2020, nog een onderhoudsbeurt gehad en functioneert uitstekend.

Bijzonderheden
Wat kost me dit globaal per maand:
Vaste lasten (inclusief eventuele verbouwing) 2% van E 1.300.000 = E 26.000, minus belastingvoordeel, is E 15.000 netto = ca. E 1.300 per maand. Daarnaast de kosten voor verzekering, belasting en onderhoud. De aflossing moet natuurlijk ook worden betaald, maar is eigenlijk een spaarpot.


Op steenworpafstand van Nationaal Park Veluwezoom, bushalte en NS treinstation

Korte samenvatting:
- Bouwjaar 1927
- Vrijwel geheel geïsoleerd, inclusief de zolder
- 259 m2 woonoppervlakte
- 1372 m2 perceeloppervlakte
- 8 kamers, waarvan 6 slaapkamers plus een doka
- Op steenworpafstand van Nationaal Park Veluwezoom, bushalte en NS treinstation

Wij verwelkomen u graag in deze prachtige woning. Tot snel! 


Ook jouw huis verkopen?

Bespaar duizenden euro's en verkoop jouw huis snel.

Voor slechts € 397,- staat jouw huis op bekende Social Media kanalen en andere bekende huizensites in Nederland!


Huis zelf verkopen met onze ondersteuning.

Bespaar duizenden euro's door de rondleidingen zelf te verzorgen, wij doen de rest!


Ontdek hoe óók jij jouw huis kunt promoten en verkopen!Promotie en advertenties via Social Media en relevante huizensites leiden tot meer online bezichtigingen en automatisch tot een snelle verkoop.